kartoskop Dobra karma

Kartoskop za obdobje med 23. in 29. septembrom

Vedeževalka, prerokovalka, sveča, vedeževanje, prerokovanje, šloganje Svet24.si

Upanje je izpuhtelo, Karin so našli mrtvo v morju...

tonin ugrabitev2 Reporter.si

Ko ti oblast stopi v glavo: kako se je Tonin dal ...

Janša, Hojs Svet24.si

Grozi (ne)ministru Hojsu dve leti zapora?

20200923-01026932 Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

esmeralda-rupnik Njena.si

Ljubezen po domače: Hud udarec za Esmeraldo

Svet

Justin Bieber sprožil val ogorčenja z neokusnim komentarjem o Ani Frank

Deli na:
Justin Bieber sprožil val ogorčenja z neokusnim komentarjem o Ani Frank

Foto: Reuters

Kanadski pevec Justin Bieber je s svojim zapisom v knjigo gostov v amsterdamskem muzeju Ane Frank o tem, da upa, da bi bila deklica, ki je leta 1945 v starosti 15 let za tifusom umrla v nemškem koncentracijskem taborišču Bergen Belsen, danes njegova oboževalka, sprožil val ogorčenja. Muzej je sicer stopil Bieberju v bran, poroča britanski BBC.

Bieber je po petkovem ogledu muzeja zapisal, da je "bilo navdihujoče priti sem. Ana je bila neverjetno dekle. Upam, da bi bila belieber". Izraz belieber se sicer uporablja za oboževalce kanadskega zvezdnika, pojasnjuje AFP.

Njegov komentar je izzval veliko neodobravanja mnogih uporabnikov Facebooka, kjer je muzej Anne Frank objavil novico o tem.

Direktorica nizozemskega centra za informacije in dokumentacijo o Izraelu Esther Voet je Bieberjeve besede označila za "neumne in kratkovidne". "To kaže na to, da zvezdniki nimajo vedno zvezdniškega inteligenčnega količnika," je dejala za AFP.

Muzej pa je danes stopil Bieberju v bran. "Star je 19 let. Živi noro življenje, nič slabega ni mislil ... in lepo je, da se je potrudil, ne bi mu bilo treba priti. V Amsterdamu bi lahko počel druge stvari, bil je zelo zainteresiran. To je veliko pomembneje kot razburjenje, ki smo mu priča," je dejal tiskovni predstavnik muzeja Maatje Mostart.

Loading...