ženska Dobra karma

Posebna masaža intimnega predela prebudi vse ...

ttt Svet24.si

Želela se je ločiti, sodil ji je z nožem. ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

rudi rizman Svet24.si

SDS spet žuga s tožbo, podpisniki pisma pravijo,...

rok furlan xx Necenzurirano

Bankrot Roka Furlana: prijava proti upravitelju ...

hana luz Njena.si

Hana nima več tako polnih ustnic

Nastja_Gabor_fotoAgencija-Ekskluzivno Njena.si

Slovenska glasbenika spet postala starša

Svet

Iz kleti v Clevelandu rešili tri dekleta, ugrabljena že pred desetletjem

Deli na:
Iz kleti v Clevelandu rešili tri dekleta, ugrabljena že pred desetletjem

Foto: Reuters

V hiši v ameriškem mestu Cleveland je policija v ponedeljek našla žive tri mlajše ženske, ki so jih pogrešali okoli deset let. Ženske so našli, ko je ena od njih s pomočjo soseda pobegnila iz hiše, medtem ko je bil lastnik hiše, 52-letni moški, zdoma, poročajo tuje tiskovne agencije. Domnevno naj bi ena od njih v ujetništvu rodila otroka.

Policija je že aretirala tri brate, med njimi lastnika hiše Ariela Castorja, hišo pa zdaj preiskuje zvezni preiskovalni urad FBI.

"Bila sem ugrabljena in deset let so me pogrešali, zdaj pa sem tukaj, svobodna," je dejala Amanda Berry (foto levo), ki je leta 2003 v starosti 16 let izginila na poti iz restavracije s hitro prehrano, ko je poklicala na številko za klic v sili.

Berryjeva je, ko ugrabitelja ni bilo, uspela z roko seči v razpoko v vhodnih vratih ter začela klicati na pomoč. Slišal jo je sosed, ki je opazil, da skuša nekdo priti iz hiše. Povedal je, da je poskušal odpreti vrata, a mu to ni uspelo, zato jih je razbil in ženska se je splazila ven.

Poleg nje naj bi v hiši zadrževali še Gino DeJesus (desno), ki je leta 2004 izginila na poti iz šole v starosti 14 let, ter Michelle Knight, ki je izginila leta 2000, ko je bila stara 21 let.Policija je, potem ko je prejela klic na pomoč, vdrla v hišo v špansko govoreči četrti v severnem delu Clevelanda, in osvobodila še preostali ženski.

Ženske so našli nedaleč od tam, kjer so izginile. Dve naj bi živeli le kak kilometer stran. V Clevelandu je po objavi novice izbruhnilo vsesplošno veselje od dejstvu, da so ženske našli žive, poročajo tuje tiskovne agencije.

Druge podrobnosti zaenkrat niso znane, mediji pa poročajo, da je vsaj ena od žensk med ujetništvom rodila otroka, ki so ga prav tako rešili.

Po navedbah policije naj bi bile sicer vse tri ženske videti zdrave. Več podrobnosti naj bi policija sporočila na današnji novinarski konferenci.

loading...
Loading...