princ harry Svet24.si

Princ Harry se je spravil na paparace

usodna odločitev Dobra karma

Tako vaš rojstni datum vpliva na sprejemanje ...

Pamela Anderson, Jon Peters Svet24.si

Pamela Anderson se je skrivaj poročila

grosuplje, streljanje, 21.-1 Svet24.si

Krvava drama v Grosupljem: 44-letnik umoril ...

vodnar Dobra karma

Z neba nam je zavladal Vodnar. Spoznajte ga!

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj takole uživa v vročem Dubaju

Vesna Janković Njena.si

Strta Vesna Janković - izgubila je očeta

Svet

HDZ proti visokim petam svojih političark

Deli na:
HDZ proti visokim petam svojih političark

Foto: Reuters

Največja hrvaška opozicijska stranka HDZ je konec tedna med klavzuro v Opatiji opozorila članice stranke, da ne smejo nositi visokih pet, če se mislijo ukvarjati s politiko, danes poroča Jutarnji list. Tudi predsednik HDZ Tomislav Karamarko bo moral veliko delati na izboljšanju svoje podobe v javnosti, dodaja.

V HDZ so pojasnili, da visoke pete, obleka ali nakit privlačijo "drugačno vrsto pozornosti", govorec, ki bi moral biti osrednja zvezda svojega političnega nastopa, pa s takšno podobo škoduje sam sebi, piše zagrebški časnik po dvodnevnem strankarskem srečanju. Na njem se je 250 članov pogovarjalo tudi o izboljšanju podobe stranke, ki je obtožena korupcije.

Članom HDZ je svetoval kolega, sicer medijski trener Vinko Vukadin. Ta je predsedniku Karamarku predlagal dodatne vaje, da bi postal "blagovna znamka". Tako naj bi moral popraviti nejasno izražanje, položaj telesa in način gledanja v kamero.

Članom HDZ je Vukadin še svetoval, naj hvalijo svoje politične nasprotnike, ker jih bodo državljani tako dojemali pozitivno. Prav to naj bi bil razlog za presenetljivo topel Karamarkov pozdrav predhodnici in bivši premierki Jadranki Kosor na srečanju v Opatiji, navaja časnik.

Članom stranke so tudi svetovali, naj se ne sramujejo svojega narečja, saj da je zaželeno, da ga politiki uporabljajo.

Časnik izpostavlja, da so člani HDZ dobili navodila, kako naj se obnašajo, medtem ko stranka v Opatiji sploh ni predstavila svojega gospodarskega programa, čeprav je Karamarko to napovedal.

loading...
Loading...