sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

George Clooney v Benetkah z razkošno fantovščino

Deli na:
George Clooney v Benetkah z razkošno fantovščino

Foto: Reuters

Hollywoodski lomilec ženskih src George Clooney si je pred skokom v zakonski jarem v Benetkah privoščil razkošno fantovščino. Ta se je odvila v njegovi najljubši restavraciji, manjkalo pa ni tekile in cigar. Njegova zaročenka je medtem uživala z dekleti.

Clooney in njegova srčna izbranka, britanska odvetnica Amal Alamuddin, sta v Benetke prispela v petek. Zadnji samski večer sta tradicionalno preživela ločeno, on s svojimi prijatelji, ona s prijateljicami, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Potem ko so se otresli nadležnih fotografov, se je Clooney z druščino podal v restavracijo Da Ivo v bližini Trga sv. Marka. Tam so si privoščili večerjo, nato pa so se odpravili v luksuzni hotel Cipriani, kjer so prespali, še pred spanjem pa so menda na vrsto prišle cigare ter tekila.

53-letni igralec je za potrebe poroke - in dogajanja pred njo - v Benetke dal pripeljati 100 zabojev tekile svoje lastne znamke.

Clooneyjeva v Libanonu rojena zaročenka je bila medtem opažena, ko se je v rdeči večerni obleki podala na svojo dekliščino v hotelu Aman.

Na poroko so v mesto na vodi prispeli številni slavni - igralec Matt Damon, manekenka Cindy Crawford in njen mož Rande Gerber, ki naj bi bil Clooneyjeva priča, so le nekateri od njih. Danes naj bi v Benetkah med drugim pričakovali še Clooneyjeva igralska kolega Brada Pitta in Angelino Jolie ter pevca Bona.

Uradno si bosta George in Amal večno zvestobo na civilnem obredu obljubila v ponedeljek, že danes pa bo potekala simbolična slovesnost ter pogostitev za okoli 130 svatov.