pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Francoski predsednik Hollande naj bi imel razmerje z igralko Julie Gayet

Deli na:
Francoski predsednik Hollande naj bi imel razmerje z igralko Julie Gayet

Francoski predsednik Francois Hollande naj bi imel afero z igralko Julie Gayet, je objavil francoski tabloid Closer. V podkrepitev tovrstnih govoric, ki sicer krožijo že nekaj mesecev, je tabloid objavil tudi obremenilne fotografije, sicer pa se je o domnevni nezvestobi 59-letnega francoskega predsednika razpisal kar na sedmih straneh.

V Hollandovem uradu so poročila tednika takoj zanikali in napovedali celo tožbo v obrambo "napada na predsednikovo pravico do zasebnosti", poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Tabloid sicer v prispevku "Francois Hollande in Julie Gayet - predsednikova skrivna ljubezen" trdi, da se francoski predsednik redno vozi s skuterjem čez Pariz k 41-letni francoski igralki in potem pri njej prenoči. "Blizu novega leta se je predsednik s čelado na glavi pridružil Gayetovi v njenem stanovanju, kjer je že navajen prenočiti", je Closer zapisal na svoji spletni strani.

Poročanje tabloida so že povzeli številni francoski mediji, sicer pa govorice o Hollandovem ljubezenskem življenju krožijo že dlje časa. Prejšnji mesec je celo ugledni tednik L'Express pisal, da so varnostne službe v predsedniški palači vse bolj zaskrbljene zaradi predsednikovih "pogostih eskapad".


Closer pa je zdaj opozoril tudi na pomanjkljivo varnost okoli Hollanda. Na njegovih poteh na motorju preko polovice Pariza ga spremlja le en varnostnik, "ki celo nosi rogljičke", navaja.

Hollande sicer uradno ni poročen, že več let pa živi z novinarko Valerie Trierweiler, zaradi katere je zapustil Segolene Royal, s katero imata štiri zdaj že odrasle otroke. Gayetova pa je na drugi strani mati dveh otrok.

Če se bo afera med Hollandom in Gayetovo potrdila, se bo tako nadaljevala že dolgoletna tradicija "radoživih" francoskih predsednikov in vodilnih politikov. Prejšnji predsednik Nicolas Sarkozy se je na primer sredi predsedovanja ločil in nato poročil z bivšo manekenko Carlo Bruni.

Sarkozyjev predhodnik Jacques Chirac naj bi prav tako imel več afer, podobno kot tudi njegov predhodnik Francois Mitterand, ki je imel z ljubico celo hčerko. Nepopravljivi ženskar je bil znano tudi Valery Giscard d'Estaing. V svoji zadnji knjigi je namignil, da naj bi imel celo afero s princeso Diano, še navaja AFP.