hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Britney Spears začela dveletno koncertiranje v Las Vegasu

Deli na:
Britney Spears začela dveletno koncertiranje v Las Vegasu

Foto: Reuters

Ameriška pevka Britney Spears je dveletno bivanje v Las Vegasu v petek začela z bombastičnim koncertom pred množico oboževalcev v dvorani igralnice Planet Hollywood Resort and Casino. Približno 4600 oboževalcev je spremljalo pevkino premiero predstave Piece of Me, s katero bo v mestu greha nastopala naslednji dve leti.

Britney je v predstavi zapela več kot 20 pesmi, med katerimi je bilo veliko hitov iz njene 15-letne glasbene kariere, kot so na primer Toxic, Womanizer in Baby One More Time. Medtem ko je pevka večino 90-minutne predstave pela na playback, je množica plesalcev izvajala ekstravagantne plesne gibe.

Na premiernem koncertu so uživali tudi številni zvezdniki, kot sta pevki Katy Perry in Miley Cyrus. Nad premiero pa je bila očitno navdušena tudi Britney sama, saj je na Twitterju zapisala, da je bil koncert "neverjeten" in da obožuje Las Vegas.

V dveh letih bivanja v Las Vegasu bo 32-letna pevka na oder stopila skoraj stokrat. Po navedbah ameriške tračarske spletne strani TMZ je 73.600 kart za prvih 16 koncertov, kolikor jih je trenutno v prodaji že skoraj popolnoma razprodanih. Britney bo sicer za svoje nastope letno zaslužila okrog 15 milijonov ameriških dolarjev, poroča francoska tiskovna agencija AFP.