peterka1 Svet24.si

Primož Peterka in njegovih dvanajst kitajskih ...

čas Dobra karma

Tedenski horoskop: vi boste določali svoj čas in...

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 16. decembra

Reinhard Heydrich Svet24.si

Grob 'arhitekta holokavsta' odprt

srečna ženska Dobra karma

12 astroloških znakov in hvaležnost do konca ...

dejan-krajnc Njena.si

Koliko je bila vredna irokeza Poskočnega Dejana?

ksenija sešel zadnje slovo Njena.si

'Ksenija hvala bogu ni več trpela, ni čutila ...

Magazin

Antonio Banderas obiskuje šolo za modno oblikovanje

Deli na:
Antonio Banderas obiskuje šolo za modno oblikovanje

Foto: Reuters

Španski igralec Antonio Banderas sledi svojim sanjam, zato se je odločil za vpis na prestižno londonsko šolo za modno oblikovanje Central Saint Martin. Zvezdnik je oboževalce o novemu izzivu obvestil preko Instagrama. Objavil je fotografijo, na kateri je obkrožen s krojaškimi lutkami.

"Začenja se drugi teden študija na Central Saint Martin. Intenzivno, vznemirljivo, resno in zabavno obenem," je pred dnevi na Instagramu zapisal Banderas.

Igralec sicer slovi po svojem izbranem slogu. Sedaj ga bo lahko še dodatno izdelal, saj obiskuje šolo, na kateri so študirali tudi oblikovalci John Galliano, Riccardo Tisci in pokojni Alexander McQueen, je poročal spletni portal Observer.

Banderas je na pogovornem televizijskem šovu Loose Women dejal, da študij modnega oblikovanja na Central Saint Martin ne bo vplival na njegovo igralsko in režisersko kariero. Študij je bil njegova dolgoletna želja in ob njeni uresničitvi se počuti mlajšega.

Banderas se je rodil v Malagi. V 80. letih minulega stoletja je zaslovel v filmih rojaka Pedra Almodovarja, med drugim v Priveži me!. V Hollywoodu je blestel v filmih, kot so Legenda o Zorru, Desperado in Izvirni greh. Letos se je po skoraj 20 letih zakona ločil od ameriške igralke Melanie Griffith.

loading...
Loading...