nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

Svet

Britanski premier osemletno hčer pozabil v pivnici

Deli na:

Britanski premier David Cameron je svojo osemletno hčer po družinskem kosilu v pivnici za približno četrt ure prepustil samo sebi, so danes potrdili Cameronovi predstavniki z Downing Streeta. Hčerka Nancy je namreč odšla na stranišče, Cameron in žena Samantha pa sta ugotovila, da sta jo pustila v pivnici šele, ko sta prišla domov.

Premier in njegova žena sta bila očitno, ko je bila Nancy na stranišču, zaposlena z urejanjem prevoza in sta tako pozabila nanjo, poroča britanski časnik The Sun.

"Premier in Samantha sta bila popolnoma pretresena, ko sta opazila, da Nancy ni zraven njiju. Takoj sta poklicala pivnico in ugotovila, da je Nancy še vedno tam. Premier je nato nemudoma šel ponjo," je dejal predstavnik z Downing Streeta.

Čeprav so nerodno prigodo potrdili danes, naj bi se zgodila že pred nekaj meseci, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Cameronova sta obedovala v pivnici The Plough v kraju Cadsden blizu premierjeve podeželske rezidence Chequers. Pivnico sta obiskala s svojimi tremi otroki, šestletnim Arthurjem, 22-mesečno Florence in Nancy ter dvema drugima družinama.

Cameron je mislil, da se Nancy pelje v drugem vozilu z mamo Samantho, medtem jo je žena mislila obratno. Zmoto sta opazila šele doma.

loading...
Loading...