ženska Dobra karma

Navade, s katerimi si zgradite samospoštovanje

krč, roka Svet24.si

Med koronakrizo je 22 ur na dan igral ...

janez jansa bobo1 Reporter.si

Kako je Janša klical na Reporter in spraševal ...

koroanvirus, aplikacija, sledenje, nadzor Svet24.si

Čakanje na delo se lahko še podaljša. Sledilna ...

avdo-avdić Necenzurirano

Hrvaški obveščevalci delajo z Janševimi ljudmi...

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

Tanja Žagar Njena.si

Tanjo Žagar zasuli s čestitkami za drugo ...

Svet

"Berlusconi me je peljal v bunga bunga dvorano"

Deli na:
"Berlusconi me je peljal v bunga bunga dvorano"

Foto: Reuters

Nekdanjo barsko plesalko, Maročanko Karimo el Maraugh, bolj znano kot Ruby, je obramba v sodnem procesu proti nekdanjemu italijanskemu premieru Silviu Berlusconiju danes znova poklicala na prostor za priče. Ruby je sicer na vprašanja večinoma odgovarjala precej nedoločno, tako se na primer ne spomni, ali je v Berlusconijevi vili spala sama.

Lomilka src, kot tudi pravijo Ruby, je na sodišče prišla s svojim partnerjem Luco Rizzom. Odvetnik Antoni Sangermano jo je med drugim vprašal, ali je v luksuzni Berlusconijevi vili v kraju Arcore blizu Milana prenočila sama. Ruby je odgovorila, da se natančnih okoliščin ne spomni več.

Znova pa je ponovila, da jo je Berlusconiju predstavil novinar Emilio Fede, ki je tesen Berlusconijev zaveznik, njo pa je spoznal na nekem lepotnem tekmovanju na Siciliji.

V zaslišanju prejšnji teden je 20-letna Maročanka med drugim povedala, da je med večerjo Berlusconiju izčrpno pripovedovala o svojih finančnih težavah. Premieru naj bi lagala o svojih letih in mu natvezila, da je sorodnica egiptovskega voditelja Hosnija Mubaraka.

Berlusconi jo je, kot je takrat dodala, odpeljal tudi v t. i. bunga bunga dvorano, v kateri so plesala mlada dekleta. Nekatere med njimi so bile preoblečene v različne kostume, npr. v medicinske sestre ali nune. Dekleta naj bi se do Berlusconija sicer vedla izzivalno, ni pa prišlo do nobenih spolnih odnosov, je zatrdila Ruby.

Berlusconiju sodijo zaradi obtožb, da je imel spolni odnos z Ruby v času, ko je bila stara 17 let, kar sicer oba zanikata. Ob tem naj bi leta 2010 zlorabil uradni položaj, ko je posredoval pri policiji za izpustitev Ruby iz zapora. Tožilka Ilda Boccassini je za Berlusconija zahtevala šestletno zaporno kazen in dosmrtno prepoved opravljanja javnih funkcij.

Loading...