luka doncic anamaria goltes Svet24.si

FOTO: Anamaria objavila fotografijo in Luki ...

jevgenij-starkov Svet24.si

FOTO: Medved ga je pojedel vpričo prijateljev

st. peterburg, hlajenje, vročina Svet24.si

Morje je že pregreto, na Balkanu sledi dolg ...

violeta bulc-pl005 Reporter.si

Vrnitev nekdanje evropske komisarke: Violeta Bulc ...

20210603-01063348 Necenzurirano

Pred vrati četrti val, Poklukar pa ne da denarja ...

alkohol, cigarete, nosečnost Odkrito.si

Kar polovica žensk, ki se trudijo zanositi, ...

Bombniki Avenger Wikipedia Odkrito.si

Uganka poleta 19

Svet

33.000 gledalcev panično bežalo, se skrivalo in s strahom čakalo na najhujše: streljanje prekinilo tekmo v Washingtonu

Deli na:
33.000 gledalcev panično bežalo, se skrivalo in s strahom čakalo na najhujše: streljanje prekinilo tekmo v Washingtonu

Foto: YouTube

Strelski obračun med doslej še neznanimi storilci v dveh avtomobilih je v soboto zvečer povzročil paniko na stadionu baseballa v Washingtonu, kjer je bila tekma med domačo ekipo Nationals in gostujočo ekipo Padres iz San Diega. Lažje ranjene so bile tri osebe.

Kriminalci so se spopadli na ulici South Capitol v neposredni bližini baseballskega stadiona. Ranjena je bila ženska, ki je pred stadionom čakala na prevoz z Uberjem, v bolnišnici pa sta se oglasila dva moška s strelnima ranama, ki sta končala v obravnavi policije zaradi suma vpletenosti v strelski obračun.

Ko so odjeknili streli, ni bilo jasno, ali se to dogaja na stadionu ali zunaj njega. Med 33.000 gledalci in ostalimi na tekmi je zavladal preplah in kaos. Igralci so se umaknili na svoje klopi, gledalci pa začeli bežati proti izhodom, na igrišče oziroma so se skušal skriti pri sedežih ali kje drugje.

Nekaj minut za streli so sicer na ekranih stadiona videli napis, da se streljajo zunaj stadiona in naj ostanejo na njem. Kmalu zatem so tekmo uradno prekinili in stadion izpraznili.

Županja Washingtona Muriel Bowser je skupaj z lastnikom ekipe Washington Nationals Markom Lernerjem sporočila, da tekma oziroma gledalci ali ekipi niso bili tarča napada. Pohvalila sta tudi vse navijače in gledalce, ki so upoštevali navodila, ter se zahvalila gasilcem, policistom in zdravstvenim delavcem, ki so posredovali.

Loading...