GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Zlatko spet razsajal: kot "novinar" na ulici lovil direktorja NIJZ Kreka, ki mu je med avtomobili bežal čez cesto (VIDEO)

Deli na:
Zlatko spet razsajal: kot "novinar" na ulici lovil direktorja NIJZ Kreka, ki mu je med avtomobili bežal čez cesto (VIDEO)

Zlatko in Milan Krek - Foto: Zajem zaslonske slike

Raper Zlatan Čordić Zlatko je na ulici v Ljubljani "naskočil" direktorja Nacionalnega inštituta za javni zdravje (Milana Kreka), se mu predstavil kot novinar in mu zastavljal vprašanja, na katera pa Krek ni bil pri volji odgovarjati. Svoj podvig je Zlatko prenašal na Facebooku.

Ste še živi, je začel svoj intervju Zlatko, Krek pa se ni niti trudil odgovoriti in se je poskusil izmakniti raperju in snemalcu. "Prosil bi vas, da me nehate nadlegovati," je dejal Zlatku, nakar se je oglasil snemalec: "Poglejte te lažnive oči."

"Ali se zavedate, koliko škode ste povzročili ljudem?" je nadaljeval Zlatko, v "pogovor" pa se je vmešaval še snemalec. "Koliko denarja ste dobili, da bo 90 milijonov žrtev?" je Kreka izzival snemalec, a ga je Zlatko popravil: "90.000."

Krek ni hotel odgovarjati, Zlatka in snemalca je spraševal le, zakaj ga nadlegujeta na ulici. "A to je nadlegovanje? A vi pa ne nadlegujete državljanov?" je bil Zlatkov odziv. "Vi ste v službi naroda in kot narod vas imamo vas pravico vprašati," je raper utemeljil svoje početje.


"Nimate pa me pravice preganjati po ulici", je vztrajal Krek. "Kako se zdaj počutite, se vam zdi to normalno?" ga je ob tem vprašal Zlatko. "Za vas očitno da."

"Če izginete iz javnosti in potem vas srečam, je moja dolžnost, da vas vprašam, kako ste in če je vse v redu z vami," je Zlatko razložil, zakaj ga zasleduje. Ko se je Krek razburil, da zasledovalca nimata mask in da ne vzdržujeta varnostne razdalje, mu je Zlatko vrnil: "Ste dobili kazen, ker ste bili na črpalki brez maske. Ste plačali kazen 400 evrov?"

Krek jima je poskušal pobegniti čez cesto, po kateri so vozili avtomobili, a ušel jima ni. Na prehodu za pešce sta ga spet prestregla in mu še nekaj časa sledila. Vmes smo tudi izvedeli, da se Zlatko ne boji okužbe s koronavirusom, ker je že "predelal virus".

Foto: Facebook - Krek je bežal čez cesto, po kateri so vozili avtomobili.