dekle Dobra karma

Splavom bi se dalo izogniti, če bi moški ...

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 19. januarja

cepljenje bobo Reporter.si

Skrajno neodgovoren odnos do cepljenja: Ne ...

matej tonin Svet24.si

Kam se mudi? Kako vlada ustvarja privid nujnosti ...

20201019-01032119 Necenzurirano

Uradno: država kupila neustrezne hitre teste

rok kunaver natalija gros 6 Njena.si

Natalija Gros in Rok Kunaver objavila redko skupno...

Natalija Verboten Odkrito.si

So to najboljše kremšnite? Natalija Verboten ...

Slovenija

Zlatko spet razsajal: kot "novinar" na ulici lovil direktorja NIJZ Kreka, ki mu je med avtomobili bežal čez cesto (VIDEO)

Deli na:
Zlatko spet razsajal: kot "novinar" na ulici lovil direktorja NIJZ Kreka, ki mu je med avtomobili bežal čez cesto (VIDEO)

Zlatko in Milan Krek - Foto: Zajem zaslonske slike

Raper Zlatan Čordić Zlatko je na ulici v Ljubljani "naskočil" direktorja Nacionalnega inštituta za javni zdravje (Milana Kreka), se mu predstavil kot novinar in mu zastavljal vprašanja, na katera pa Krek ni bil pri volji odgovarjati. Svoj podvig je Zlatko prenašal na Facebooku.

Ste še živi, je začel svoj intervju Zlatko, Krek pa se ni niti trudil odgovoriti in se je poskusil izmakniti raperju in snemalcu. "Prosil bi vas, da me nehate nadlegovati," je dejal Zlatku, nakar se je oglasil snemalec: "Poglejte te lažnive oči."

"Ali se zavedate, koliko škode ste povzročili ljudem?" je nadaljeval Zlatko, v "pogovor" pa se je vmešaval še snemalec. "Koliko denarja ste dobili, da bo 90 milijonov žrtev?" je Kreka izzival snemalec, a ga je Zlatko popravil: "90.000."

Krek ni hotel odgovarjati, Zlatka in snemalca je spraševal le, zakaj ga nadlegujeta na ulici. "A to je nadlegovanje? A vi pa ne nadlegujete državljanov?" je bil Zlatkov odziv. "Vi ste v službi naroda in kot narod vas imamo vas pravico vprašati," je raper utemeljil svoje početje.


"Nimate pa me pravice preganjati po ulici", je vztrajal Krek. "Kako se zdaj počutite, se vam zdi to normalno?" ga je ob tem vprašal Zlatko. "Za vas očitno da."

"Če izginete iz javnosti in potem vas srečam, je moja dolžnost, da vas vprašam, kako ste in če je vse v redu z vami," je Zlatko razložil, zakaj ga zasleduje. Ko se je Krek razburil, da zasledovalca nimata mask in da ne vzdržujeta varnostne razdalje, mu je Zlatko vrnil: "Ste dobili kazen, ker ste bili na črpalki brez maske. Ste plačali kazen 400 evrov?"

Krek jima je poskušal pobegniti čez cesto, po kateri so vozili avtomobili, a ušel jima ni. Na prehodu za pešce sta ga spet prestregla in mu še nekaj časa sledila. Vmes smo tudi izvedeli, da se Zlatko ne boji okužbe s koronavirusom, ker je že "predelal virus".

Foto: Facebook - Krek je bežal čez cesto, po kateri so vozili avtomobili.

Loading...