Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Zdravniki in prostitucija

Deli na:

Zakaj pacienti v Sloveniji umirajo? Premalo zdravnikov? Veliko zdravnikov se udeležuje raznih izobraževanj v tujini, in to na lokacijah ki so znane po prostituciji, na primer Amsterdam. Potem sledijo še Šenžen na Kitajskem, razne sumljive destinacije v Sredozemlju, Srednji Aziji, Daljnem Vzhodu itd.

Zakaj pacienti v Sloveniji umirajo?

Premalo zdravnikov?

Veliko zdravnikov se udeležuje raznih izobraževanj v tujini, in to na lokacijah ki so znane po prostituciji, na primer Amsterdam. Potem sledijo še Šenžen na Kitajskem, razne sumljive destinacije v Sredozemlju, Srednji Aziji, Daljnem Vzhodu itd.


Po tem "izobraževanju" jih čaka redni letni dopust. Nato naslednje izobraževanje, ali karkoli tisto pač je. Mogoče pri prostitutkah študirajo ginekologijo? Pa še malo anatomije? Potem pridejo nazaj v domovino, nakar jim pripada študijski dopust in tako naprej.


Zdravstvena zbornica nas prepričuje, da zdravniki delajo vse vikende in praznike. To je navadna laž. Kdor pozna stanje v bolnicah ve, da ob petkih dobesedno zmečejo ven večino pacientov. Notri ostanejo le najnujnejši pacienti, za katere pa skrbijo izključno medicinske sestre, edine v slovenskem zdravstvu, ki dejansko res veliko delajo.


Še več kot nekaj, zelo veliko. Svoje delo in še zdravnikovo delo, vse to za mizerno plačo. Velika večina zdravnikov (čast izjemam!) se s pacienti sploh ne ukvarja. Če se boste z njimi pogovarjali o medicini, boste videli da o njej sploh nimajo pojma. Njihovi doktorati so enostavno kupljeni ali pa ponarejeni.


V njihov delovni čas se šteje skoraj vseh 24 ur, vsak dan v letu. V resnici so na delovnem mestu le nekaj dni na leto, toliko da se pač malo pokažejo, sprehodijo gor in dol po bolnici, nato pa še malo visijo v bifeju.


Vse izjave o pomanjkanju zdravnikov so le zavajanje javnosti in to je kaznivo dejanje.

Premalo denarja?

Večina zdravnikov dobiva nekaj tisoč evrov na mesec, nekateri celo do 15 tisoč. Izobraževanje pri prostitutkah v tujini je še dodaten strošek. V celoti to pomeni nekaj milijonov evrov na mesec. Ta denar je porabljen za spolne usluge, vržen stran, naši otroci pa umirajo.


Poštenim zdravnikom ostane le nekaj drobiža, s katerim pa jasno ne morejo poskrbeti za vse paciente. Poleg tega jih sistem prisili, da najprej poskrbijo za bogate paciente, reveži pa pridejo na vrsto le če je sreča.

Preveč porabimo za zdravila?

Še ena navadna laž. Zdravniki, katere osebno poznam, svojim družinskim
članom priskrbijo katerakoli zdravila v neomejeni količini. Prav tako lahko dobijo neomejeno količino mamil, tako mamil za ljudi kot mamil za pse (Baričević & company). Pacientom pa očitajo vsako tableto! Očitno je torej, da moramo vzpostaviti učinkovit nadzor nad predpisovanjem zdravil. Potem bo dovolj zdravil za vse paciente.

Nam lahko policija in sodstvo pomagata?

Ne. Zdravstvo je preraslo tudi njih. Zdravniki so nad vsemi zakoni. Pacienta lahko enostavno pustijo umreti in se potem sklicujejo na pomanjkanje kadra in denarja. Vendar, če vidimo pravo resnico, potem je jasno da gre za uboj iz malomarnosti.