Sončni mrk Dobra karma

5. junij 2020: začetek sezone mrkov! Kaj to ...

meghan markle Svet24.si

VIDEO: Meghan spregovorila o rasnem nasilju v ZDA

tito primerjava Reporter.si

Predstavil rezultate analize, ki dokazujejo, da ...

b64cdc39d252bf0b05e37161f3c928ac Svet24.si

Kacin se je vrnil in povedal, kdaj bo vlada ...

janez janša1 Necenzurirano

Če ne dobiš varovanih podatkov, kliči Lahovnika...

magnifico Odkrito.si

Kaj Magnifico pravi o Janševem tvitu?

Špela Grošelj Njena.si

Trenutek nepazljivosti je pri Špeli Grošelj ...

Slovenija

Zadeva odrezana roka: Sebastien Abramov in Julija Adlešič bosta stopila pred sodnico

Deli na:
Zadeva odrezana roka: Sebastien Abramov in Julija Adlešič bosta stopila pred sodnico

Abramov je od 6. marca letos v priporu zaradi sumov, povezanih s spodletelo zavarovalniško goljufijo z odrezano roko Julije Adlešič. - Foto: Arhiv družine Adlešič

Na ljubljanskem okrožnem sodišču bo danes s predobravnavnim narokom steklo sojenje v razvpitem primeru domnevne zavarovalniške goljufije z odrezano roko. Obtožnica Sebastiena Abramova, Julijo Adlešič, Gorazda Colariča in Tinko Huskić Colarič bremeni več kaznivih dejanj, da bi z zavarovalniško goljufijo pridobili protipravno premoženjsko korist.

Sodnica Vesna Podjed je za danes predvideni preobravnavni narok razdelila v štiri dele, tako da se bodo obtoženi o svoji krivdi izrekli ločeno z eno- ali dvournim zamikom.

Najprej se bo o krivdi izrekel oče Sebastiena Abramova Gorazd Colarič, uro pozneje pa Abramova mama Tinka Huskić Colarič. Ob 12.30 se bo imel možnost o krivdi izreči Abramov, dve uri pozneje pa njegova partnerka Julija Adlešič. Oba na sojenje čakata v priporu.

Marca letos je namreč odjeknila zgodba, da naj bi si Adlešičeva januarja odrezala levo roko. Po mnenju tožilstva je to naredila, da bi od zavarovalnic prejela visoko odškodnino, pri tem pa naj bi ji pomagali ostali obtoženi.

Abramov je namreč Adlešičevo življenjsko in nezgodno zavaroval pri petih zavarovalnicah. Če bi postala huda invalidka, bi ji po pisanju medijev skupno pripadalo kar 1.217.950 evrov odškodnine.

Adlešičev zanika, da naj bi si roko odrezala namenoma, pač pa trdi, da je šlo za nesrečo.

loading...
Loading...