Gina Schumacher Svet24.si

FOTO in VIDEO: »Ati, to je zate«: Gina za ...

polna luna Dobra karma

Obrestovalo se vam bo, če na polno luno (12. 11.)...

martin sagner Svet24.si

Vinko Šimek je žalosten: umrl je Dudek

stanovanje Svet24.si

Kako kupiti stanovanje brez kredita?

ženska, limona Dobra karma

Kako spremeniti svoje občutke na bolje? Takole …

JAN IN TILEN KLOBASA Njena.si

Kdo se je znesel nad mamo dvojčkov Klobasa?!

sandra Njena.si

Doma ima sanjskega moškega, a odhaja v šov ...

Slovenija

Zadeva odrezana roka: Sebastien Abramov in Julija Adlešič bosta stopila pred sodnico

Deli na:
Zadeva odrezana roka: Sebastien Abramov in Julija Adlešič bosta stopila pred sodnico

Abramov je od 6. marca letos v priporu zaradi sumov, povezanih s spodletelo zavarovalniško goljufijo z odrezano roko Julije Adlešič. - Foto: Arhiv družine Adlešič

Na ljubljanskem okrožnem sodišču bo danes s predobravnavnim narokom steklo sojenje v razvpitem primeru domnevne zavarovalniške goljufije z odrezano roko. Obtožnica Sebastiena Abramova, Julijo Adlešič, Gorazda Colariča in Tinko Huskić Colarič bremeni več kaznivih dejanj, da bi z zavarovalniško goljufijo pridobili protipravno premoženjsko korist.

Sodnica Vesna Podjed je za danes predvideni preobravnavni narok razdelila v štiri dele, tako da se bodo obtoženi o svoji krivdi izrekli ločeno z eno- ali dvournim zamikom.

Najprej se bo o krivdi izrekel oče Sebastiena Abramova Gorazd Colarič, uro pozneje pa Abramova mama Tinka Huskić Colarič. Ob 12.30 se bo imel možnost o krivdi izreči Abramov, dve uri pozneje pa njegova partnerka Julija Adlešič. Oba na sojenje čakata v priporu.

Marca letos je namreč odjeknila zgodba, da naj bi si Adlešičeva januarja odrezala levo roko. Po mnenju tožilstva je to naredila, da bi od zavarovalnic prejela visoko odškodnino, pri tem pa naj bi ji pomagali ostali obtoženi.

Abramov je namreč Adlešičevo življenjsko in nezgodno zavaroval pri petih zavarovalnicah. Če bi postala huda invalidka, bi ji po pisanju medijev skupno pripadalo kar 1.217.950 evrov odškodnine.

Adlešičev zanika, da naj bi si roko odrezala namenoma, pač pa trdi, da je šlo za nesrečo.

loading...
Loading...