profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Vreme: sneženje se bo v petek okrepilo in se razširilo

Deli na:
Vreme: sneženje se bo v petek okrepilo in se razširilo

Foto: Reuters

Danes bo pretežno oblačno. Predvsem v južni in osrednji Sloveniji bo občasno naletaval sneg. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Temperature bodo okoli 0, na Goriškem in ob morju okoli 6 °C.

Jutri bo na Primorskem zmerno, občasno pretežno oblačno, pihala bo večinoma zmerna burja. Drugod bo oblačno, rahlo sneženje se bo popoldne na jugu nekoliko okrepilo in se razširilo predvsem nad vzhodni, severni in osrednji del Slovenije. Ponekod bo pihal severovzhodnik. Temperature bodo od -4 do 1, po nižinah Primorske od 2 do 6 °C.

Napoved za sosednje pokrajine
Danes bo zmerno do pretežno oblačno, ponekod v notranjosti Hrvaške bo rahlo snežilo, ponekod v Kvarnerju in Istri pa deloma rahlo deževalo deloma rahlo snežilo. Ob severnem Jadranu se bo krepila burja.

Jutri bo oblačno. V notranjosti Hrvaške se bo sneženje od jugozahoda postopno razširilo proti severovzhodu, v Istri in Kvarnerju pa bo padavin zelo malo. Proti večeru bo občasno rahlo snežilo tudi na Madžarskem in v vzhodni Avstriji. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna do močna burja.

Obeti
V noči na soboto bo sneženje slabelo, dopoldne bo ponehalo tudi na severovzhodu in jugu. Čez dan se bo od zahoda jasnilo. Veter bo slabel.

V nedeljo bo dopoldne pretežno jasno, jutro bo mrzlo in ponekod po nižinah megleno. Popoldne bo ponekod občasno zmerno oblačno