oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Vreme: Delno jasno, popoldne možnost padavin

Deli na:
Vreme: Delno jasno, popoldne možnost padavin

Danes dopoldne bo delno jasno in večinoma suho, sredi dneva in popoldne pa bo pretežno oblačno s padavinami, deloma plohami, na Primorskem tudi nevihtami.

Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 17, na Primorskem do 20 stopinj Celzija. V prvi polovici noči bo predvsem v zahodni in južni Sloveniji deževalo. Proti jutru bo ponekod po kotlinah nastala megla. Jutri bo delno jasno, v popoldanskem času bodo krajevne plohe. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 7, v alpskih dolinah okrog 0, najvišje dnevne od 12 do 17 stopinj Celzija.

Obeti: V torek bo večinoma oblačno z občasnimi padavinami. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem burja. Hladneje bo, meja sneženja se bo spuščala. V sredo zjutraj se bo postopno zjasnilo, popoldne bo spremenljivo oblačno s plohami. Še bo pihal severni do severovzhodni veter.

Vremenska slika: Nad vzhodno Evropo je ciklonsko območje, prek severnega Balkana se pomika vremenska fronta, ki bo popoldne vplivala tudi na vreme pri nas. Z vzhodnikom bo pritekal nad naše kraje nekoliko hladnejši in spet bolj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Danes bo sprva delno jasno, popoldne pa spremenljivo s plohami in predvsem ob Jadranu tudi posameznimi nevihtami. V Kvarnerju bo pihala šibka burja. Jutri bo delno jasno, popoldne bodo nastale krajevne plohe.

Biovreme: Veliko ljudi bo imelo z vremenom povezane težave, okrepljeni bodo nekateri bolezenski znaki. Spanje bo moteno.