Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Vojna za zetove milijone: resnično ozadje umazane ločitve hčerke Karla Erjavca

Deli na:
Vojna za zetove milijone: resnično ozadje umazane ločitve hčerke Karla Erjavca

Oče in hči, Karl in Eva Erjavec, sta v vojni z Evinim soprogom Andrejem Marčiče. - Foto: Primož Lavre

Spor med zakoncema, mlado Evo Erjavec in njenim podjetnim možem Andrejem Marčičem, dobiva nove razsežnosti. Eva Erjavec, ki pričakuje, da bo po ločitvi prejela 7000 evrov preživnine za njunega pravkar rojenega otroka ter postala lastnica stanovanja v Ljubljani in hiše na morju, je presenetila s trditvijo, da je njen mož Marčič pritiskal na njenega očeta Karla Erjavca.

Eva Erjavec je pogosta spremljevalka svojega očeta Karla Erjavca na družabnih kot pomembnih političnih dogodkih, kjer je imela priložnost spoznati vplivne, znane in bogate Slovence. Verjetno je tako spoznala uspešnega poslovneža, 53-letnega Andreja Marčiča. Svoje prvo uspešno podjetje Marand  je Marčič ustanovil že pred več kot 30 leti, čeprav je bil takrat star komaj 21 let.

»Mož je resnično pritiskal name v zvezi s političnimi odločitvami, vendar o podrobnostih ne želim govoriti,« je  nedavno za portal Necenzurirano potožila 26-letna Eva Erjavec, očarljiva zvezda instagrama in zdaj že asistentka na Fakulteti za ekonomijo Univerze v Ljubljani. Tudi iz več virov naj bi se izvedelo, da je Marčič, ko je lani  podpisal pogodbo z  Janševo vlado, ni pa še bilo znano, ali Erjavec načrtuje odhod Desusa iz vlade, poskušal izvajati pritisk na Erjavca prek svoje žene Eve.

Kakšni so glavni razlogi zaostrovanj med Karlom Erjavcem in njegovim zetom Marčičem, saj naj bi med njima prišlo celo do fizičnega obračuna? Da se je na naslovu, kjer je Marčič do napovedane ločitve živel z ženo  Evo Erjavec, res nekaj dogajalo, smo lahko opazili ob obisku hiše v centru Ljubljana, kjer imata stanovanje.


V to, da bi Marčič v imenu  predsednika vlade Janeza Janše izvajal pritisk na Karla Erjavca, ne verjame Božo Dimnik, nekdanji poslovni partner Andreja Marčiča  v podjetju Vanda Yachts, kjer je bilo izdelanih več prestižnih jaht Brioni.  Dimnik je za Reporter povedal, da so Marčiču podobno očitali, ko je sodeloval z Drnovškovo vlado.

Zaradi kakšnih razlogov je leta 2019 prišlo do izbrisa ključnega podjetja Marand Inženiring, ki ga je imel Marčič in prek katerega je v zadnjih dvajsetih letih skupaj z drugimi povezanimi družbami ustvaril več sto milijonov evrov prihodka v poslih z državo? Katera podjetja ima Marčič s poslovnimi partnerji trenutno v lasti?

V lasti Marčiča je več nepremičnin, jahte, zasebno letalo, vozni park z luksuznimi avtomobili Mercedes GLS in BMW…V kakšnem primeru bi lahko Eva Erjavec postala lastnica stanovanja v Ljubljani in vile na morju, kot zahteva od Marčiča, pričakuje tudi 7.000 evrov mesečne preživnine za njunega pravkar rojenega skupnega otroka.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24