profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

V Ljubljani odslej na voljo nov operater Omrežje

Deli na:
V Ljubljani odslej na voljo nov operater Omrežje

Andrej Boštjančič, direktor operaterja Omrežje - Foto: Omrežke

»Vesel in ponosen sem, da se s svojimi telekomunikacijskimi storitvami širimo tudi v Ljubljano. Ena prvih sosesk, kjer bomo z našimi storitvami prisotni, je Novo Brdo s skoraj 500 stanovanji. Gradnja naj bi bila končana jeseni,« je izpostavil Andrej Boštjančič, direktor operaterja Omrežje, ki je dodal, da imajo v prihodnje namen pokriti večji del prestolnice.

Poleg Ljubljane z optičnim omrežjem FTTH posameznikom omogočajo storitve interneta, televizije, fiksne in mobilne telefonije še v Komendi, Trzinu, Ajdovščini, Krškem in na novo tudi v Izoli. V prihodnje se bodo širili po celotni Sloveniji.

Boštjančič pravi, da je prednost manjših operaterjev v primerjavi z večjimi hitra odzivnost in prilagodljivost strankam. »Gre za drugačen, nebirokratski pristop. Takoj ste na vrsti, če nas potrebujete oz. pokličete. Ni nobenih čakalnih vrst, posvetimo se vam individualno in skupaj hitro rešimo težavo,« je dodal.



Pri mobilni telefoniji operater Omrežje že zagotavlja pokritost po vsej državi. Imajo pester izbor najbolj gledanih televizijskih programov (dokumentarni, informativni, filmski in tudi vsi športni). »Omogočamo tudi storitev časovni zamik, s katerim lahko spremljate zamujene vsebine na televiziji do 7 dni nazaj. Priljubljenim televizijskim vsebinam lahko sledite na vseh mobilnih napravah, in sicer s pametnimi telefoni, tablicami, računalnikom in televizijo,« je še pojasnil direktor operaterja Omrežje.

Omrežje, d. o. o., nudi storitve fizičnim uporabnikom. Za svoje stranke imajo pestro ponudbo televizijskih programov in zanimive internetne pakete za vsakdanje brskanje po spletu. Njihova programska ponudba se vse bolj širi, kar pomeni še bolj pestro in bogato ponudbo TV-programov. Zaradi svoje velikosti so hitro odzivni, kar zahtevajo uporabniki glede novih tehnologij, kot so širokopasovni dostop in IP-telefonija. Povezani so tudi z zanesljivimi partnerji s hitro razvijajočega trga.