Revija Reporter
Slovenija

UKC Ljubljana s podporniki pripravil kampanjo o pomenu cepljenja (VIDEO)

STA
1 401

10. sep. 2021 13:29 Osveženo: 13:41 / 10. 9. 2021

Deli na:

Kampanja o pomenu cepljenja.

Posnetek zaslona

V UKC Ljubljana so na pobudo in v sodelovanju s partnerji - Gasilsko brigado Ljubljana, Civilno zaščito, organizacijo Gold Ribbon in podjetjem Taxi Laguna - pripravili kampanjo o pomenu sodelovanja vseh prebivalcev pri omejevanju širjenja covida-19. Posneli so pet spotov, v katerih javnost nagovarja pet predstavnikov organizacij.

"Le z zadostno precepljenostjo in spoštovanjem vseh ukrepov bo družba ponovno delovala normalno," so v sporočilu za medije napisali v Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Ljubljana. Med podporniki projekta so poleg že omenjenih organizacij tudi UKC Maribor in splošne bolnišnice.

V spotih pet predstavnikov sodelujočih organizacij, in sicer poveljnik Civilne zaščite Srečko Šestan, gasilec Jernej Kožuh, mama otroka z rakom Katarina Hafner in voznica pri Taxi Laguna Mojca Govednik, vsak iz svojega vidika pojasnijo, zakaj je pomembno, da vsakdo z lastnim doprinosom v boju proti epidemiji pomaga skupnosti, sebi in svojim bližnjim.

Spoti, ki so jih posneli s pomočjo profesionalne ekipe, so pripravljeni tako za predvajanje na televiziji kot za uporabo na družbenih omrežjih, so navedli v UKC Ljubljana.

Kot medijski partner je k projektu pristopila družba Pro Plus, ki bo zagotovila brezplačno objavo. V pripravi projekta so brezplačno prav tako priskočili na pomoč zaposleni podjetja Pristop, podprle pa so ga tudi družbe A1, NLB in Petrol, so še navedli.