Femme fatale: Snežana Vukmirović Odkrito.si

Slovo lepe slovenske športnice

krogla Svet24.si

Vse velike skrivnosti lepih magičnih krogel

maček, ura, poletni čas, nastavitev ure Svet24.si

Ne pozabite, ponoči premikamo ure!

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

barva las Najstnica.si

Trend pričesk, ki vas bo navdušil

Dragojevič Njena.si

Oliver Dragojević se bori!

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

Slovenija

Tovornjak padel z nadvoza na Tržaško cesto; voznik izgubil življenje

Deli na:
Tovornjak padel z nadvoza na Tržaško cesto; voznik izgubil življenje

Foto: Bobo - Fotografija je simbolična.

Zaradi nesreče je na primorski avtocesti pred razcepom Kozarje proti Ljubljani zaprt vozni pas, zaprt je tudi uvoz Brezovica proti Ljubljani.

Promet je oviran tudi na Tržaški cesti. Med izvozoma Ljubljana - zahod in Brezovica je namreč tovorno vozilo z avtoceste padlo ob Tržaško cesto. Voznik tovornjaka je pri tem umrl, so sporočili s PU Ljubljana.

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je po doslej zbranih informacijah voznik tovornjaka vozil po avtocesti iz smeri Brezovice proti proti razcepu Kozarje. Na nadvozu čez Tržaško cesto naj bi dohitel počasi premikajočo se kolono vozil ter kljub zaviranju trčil v zadnji del osebnega vozila v koloni. Nato je izgubil oblast nad vozilom, ki se je prevrnilo ter zdrsnilo z vozišča. Pri tem je vozilo prebilo zaščitno ograjo in obstalo na brežini.

Voznik tovornega vozila je utrpel tako hude poškodbe, da je umrl na kraju nesreče. Drugih poškodovanih ni, so še zapisali. Policisti so kraj nesreče zavarovali, ogled in zbiranje informacij pa medtem še potekata.

Na avtocesti je po nesreči nastal približno 7-kilometrski zastoj, piše na spletni strani prometnoinformacijskega centra.

Voznikom, ki vozijo v nasprotni smeri, priporočajo, naj si ne ogledujejo prometne nesreče, saj s tem povzročajo zastoje. Opozarjajo jih, da morajo med ustavljenima kolonama pustiti dovolj prostora za vožnjo intervencijskih vozil.