denar, bankovec, 500 Svet24.si

V Sloveniji na pozabljenih računih 19 milijonov ...

20180703-00871491 Svet24.si

Janša si je z milijoni zagotovil njegovo podporo,...

karin1 Svet24.si

Je ženskam v igralskem poklicu težje kot ...

ivo hvalica pl1 Reporter.si

Poslanska legenda Ivo Hvalica o "agitpropu" ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Bodoči šef Luke Koper pomagal prijatelju v ...

exatlon Njena.si

Exatlon: Zmagovalca Franko Bajc in Marjanca ...

masle padec Ekipa24.si

ZMRAZI DO KOSTI! Slovenski skakalec utrpel ...

Slovenija

Tilen Kranjc, farmacevt in doktor znanosti: Kdor verjame teoriji o čipiranju, je bedak

Deli na:
Tilen Kranjc, farmacevt in doktor znanosti: Kdor verjame teoriji o čipiranju, je bedak

Tilen Kranjc - Foto: Primož Lavre

Zadnje dni lahko v medijih spremljamo zapise in objave, ki jih pripravlja zaprisežena nasprotnica cepljenja in vseh protikoronskih ukrepov Saša Petek. Ljubiteljska znanstvenica opozarja pred vrsto nevarnosti, ki prežijo na ljudi, če se cepijo ali po novem celo testirajo. Zadnja »znanstvena teorija«, ki jo je ponudila ljudem je, da zdravstveno osebje med jemanjem brisa iz nosu pravzaprav s palčko vstavi v človeka anteno. Takih znanstvenikov kot je Petkova je v Sloveniji na pretek zato smo za novi Reporter intervjuvali pravega znanstvenika, raziskovalca in doktorja znanosti Tilna Kranjca.

Vprašali smo ga, kako se počuti v tem času, ko so znanstveniki, znanstvena odkritja in dokazi na udaru laične javnosti, ki mnogokrat njihovega dela in celo samega študija, ki je za njimi sploh ne upoštevajo.

Za novo številko Reporterja je odgovoril zakaj po njegovem prepričanju raja ne zaupa znanstvenikom kljub dolgoletnemu študiju in znanstvenim dokazom, ne dvomijo pa v stvari, ki jim jih pove mehanik glede njihovega avtomobila.

Kranjc se je v intervjuju za novi Reporter razgovoril tudi o tem zakaj smo do cepiva proti covid-19 prišli ekspresno hitro, glede na to, da po navadi razvoj cepiv in zdravil traja dlje, leta in celo desetletja.


Pojasnil nam je zakaj so dokazi ki jih predstavljajo znanstveniki nesporni in zakaj so mnenja, ki jih na družabnih omrežjih prodajajo raznorazni vplivniki in drugi, ki dejansko nimajo pojma o ničemer o čem govorijo zelo nevarna.

Ob vseh znanstvenih razlagah, ki smo jih dobili od našega sogovornika smo dobili tovrstno razlago tudi glede čipov, ki naj bi jih po mnenju mnogih vstavljali v ljudi s cepivom. Odgovor bi moral prepričati tudi tiste, ki se bojijo cepiva, ker se boji postati »lutka« v rokah kake multinacionalke ali »svetovne vlade.

Zanimiva pa je tudi ocena, ki jo je Kranjc dal za novi Reporter, da v Sloveniji sočasno z epidemijo koronavirusa med ljudmi kosi epidemija neodgovornosti.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24

Loading...