fashion 2 Svet24.si

Našli smo šest let stare fotografije Dončićeve...

ženska Dobra karma

Bolezenski znaki se najprej najavijo v sanjah

pernod ricard Svet24.si

Šefi jih silijo, da v službi pijejo liker

uroš rožič, špela gavez Svet24.si

Med delom se je Urošu nož zapičil v dimlje: z ...

V hrvaški prestolnici je potekala maša za Tita Dobra karma

Je Tito umrl kot musliman?

_BVP0088 Njena.si

Kamere zamolčale, zakaj ga Kmetje niso marali

denis toplak Njena.si

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

Slovenija

Telekomovo omrežje je včeraj klecalo

Deli na:
Telekomovo omrežje je včeraj klecalo

Sedež Telekoma Slovenije. - Foto: Bobo

Mobilno omrežje Telekoma Slovenije ponovno nemoteno deluje, so včeraj zvečer sporočili iz družbe. Do občasnih težav v delovanju klicev in mobilnega prenosa podatkov je prihajalo pri delu uporabnikov po vsej Sloveniji, so pojasnili. Po navedbah nekaterih uporabnikov so se težave pojavljale tudi pri delovanju POS terminalov.

Kot so sporočili iz Telekoma Slovenije, za nemoteno delovanje omrežja skrbijo tako na terenu kot v nadzorno-operativnem centru in podpornih operativnih tehničnih ekipah. A žal se tudi pri najsodobnejši tehnologiji še vedno lahko zgodi, da se v določenih okoliščinah obnaša drugače, kot si želimo in pričakujemo.

Danes je v Telekomovem omrežju prišlo do medsebojnih motenj med sistemi IP transportnega omrežja, ki se sicer dopolnjujejo. Delovanje mobilnih storitev je bilo zato moteno med 14.05 in 17.30. V znak opravičila so se odločili vsem naročnikom mobilnih paketov v septembru podariti pet GB prenosa podatkov.

Današnje motnje v omrežju za Telekom niso bile prve. Pred tem so se med drugim pojavile sredi letošnjega maja, ko je na območju celotne Slovenije prišlo do motenj v delovanju nekaterih mobilnih storitev.

Telekom Slovenije je največji telekomunikacijski operater v državi. Pri mobilni telefoniji ima malo več kot 40-odstotni delež.

loading...
Loading...