duša Dobra karma

Ob smrti bo z vsemi nami samo ena sopotnica ...

grizli-medved_wiki Svet24.si

Medved raztrgal vodiča, kasneje se je pognal še ...

milan kucan Reporter.si

Kučan šokiral z izjavo: »Treba je verjeti ...

boris johnson1 Svet24.si

Boris Johnson obljubil tableto proti covidu

mario-fafangel Necenzurirano

Zakaj je vlado spet zapustil Mario Fafangel

Profimedia Madonna Odkrito.si

Tako razkošno vilo si je v času koronavirusa ...

Alen Kobilica in Maja Prašnikar Njena.si

Alen Kobilica verjame, da bo spet videl

Slovenija

Šok: morilka babice je pevka Maja Tripar – Valu 202 je dejala, da jo je za petje navdušila prav babica!

Deli na:
Šok: morilka babice je pevka Maja Tripar – Valu 202 je dejala, da jo je za petje navdušila prav babica!

Maja Tripar - Foto: Facebook

31-letnica, ki je v Bertokih pri Kopru ubila 85-letno babico, je pevka Maja Tripar, poroča več medijev. Glasbenico z Obale je za petje navdušila prav babica, je povedala pred letom in pol, ko je nastopila na Valu 202.

Policijo je v torek zvečer poklical moški, ki je v Bertokih na domu našel mrtvo 85-letno žensko. Policija zadevo obravnavajo kot sum kaznivega dejanja uboja.

Vodja sektorja kriminalistične policije Policijske uprave (PU) Koper Dejan Grandič je v včerajšnji izjavi medijem pojasnil, da policijske aktivnosti še potekajo, preiskovalna sodnica je odredila obdukcijo. Policija zadevo preiskuje kot sum storitve kaznivega dejanja uboja, za kar je zagrožena zaporna kazen od pet do 15 let.

Medtem pa Slovenske novice in drugi mediji poročajo, da je babico ubila obalna pevka Maja Tripa. Neuradno naj bi živela skupaj z babico, sosedje pa so jo opisali kot umetniško dušo. Babico je menda že v preteklosti napadla, imela naj bi tudi zdravstvene težave.Je pa Triparjeva v nastopu na Valu 202 prav babico izpostavljala kot navdih za svojo pevsko kariero, pred dvema tednoma pa je na družbenih omrežjih objavila babičin posnetek, v katerem je ta pela pesem Moje dekle je še mlado.

Po neuradnih podatkih sta pokojna in njena vnukinja, glasbenica Maja Tripar, ki naj bi bila osumljena uboja, živeli v isti hiši. Sosedje navajajo, da je bila Triparjeva do njih prijazna,  vsi jo poznajo kot umetniško dušo. Prav tako povedo, da naj bi imela psihične  težave in da babico baje ni napadla prvič.

Oče Triparjeve je za Planet TV dejal, da se hčerka ni hotela zdraviti. Z njo je menda po telefonu govoril malo po umoru, a mu Maja ni omenila, kaj se je zgodilo, dejala je le, da gre k prijateljem na palačinke.

Loading...