benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Slovenskim levičarjem zaradi beguncev popuščajo živci

Deli na:
Slovenskim levičarjem zaradi beguncev popuščajo živci

Foto: Bobo

Slovenskim levičarjem se je med begunsko krizo po terorističnem napadu v Parizu povsem odtrgalo - Po njihovem mnenju so zdaj žrtve terorističnega napada krive za napad in ne islamski teroristi, ki se tihotapijo med begunci.

Kljub vztrajnemu medijskemu pranju možganov in teroriziranju slovenske javnosti s svojimi pogledi kot edinimi resničnimi in zveličavnimi, jim podobno kot med grško dolžniško krizo nikakor ne uspeva. Po novembrski anketi Dela postavitev žičnate ograje podpira 57 odstotkov, po anketi Episcentra pa celo 61 odstotkov vprašanih. Podobno je nekaj mesecev nazaj večina zavračala odpis dolgov Grkom in tretji paket pomoči bankrotirani Grčije. Slovenci pač ne delijo levičarskega navdušenja nad begunci ali grško Sirizo, ker pač državljani nismo sužnji skrajne levice in ne korakamo v ritmu propagande levičarskih dominantnih medijev.

Ker se realnost ne podreja medijski propagandi, se bes skrajnih levičarjev vsak dan stopnjuje. Udarci padajo na vse strani, pred njimi ni varen niti njihov favorit Cerar. Ker so mu na lanskih volitvah pomagali na oblast, bi se po njihovem mnenju moral obnašati v skladu z napotki naših levičarjev. Namesto tega se je Cerar spremenil v levičarsko nočno moro – v slovenskega Orbana! Ali celo v Janšo! Kot da bi imeli déjà vu grške dolžniške krize, ko je Cerar družno z Mramorjem potacal njihove »sovstajniške brate« iz skrajnelevičarske Sirize in se »priklonil« Nemčiji. Vendar kljub temu ostaja še naprej njihov favorit in za Cerarjevo orbanizacijo krivijo nikogar drugega kot – Nemčijo! Čeprav obenem ajatola levice, Slavoj Žižek, navija za – ne boste verjeli – Merklovo in Nemčijo. In potem vsi enoglasno in enoumno tulijo o neki hinavščini?!

Ker so med begunsko krizo skrajnelevičarski ideologi kot Žižek izgubili identiteto, je kompas povsem izgubila tudi Meščeva ekstremistična Združena levica (ZL). Beguncem so skupaj z Merklovo vpili »dobrodošli«, vendar jim je Mesec takoj postavil žičnato ograjo pred svojimi domačimi vrati. Zdaj so v ZL v svoji zlagani naklonjenosti beguncem proti postavitvi žičnate ograje na meji s Hrvaško. Seveda naši skrajni levičarji ne bodo priznali, kaj je v resnici krivo za begunsko krizo, saj so v zanosu arabske pomladi v Sloveniji kot vstajniki rušili neoliberalni kapitalizem in ga kakopak niso uspeli zrušiti. Arabska pomlad, nad katero se je tako navduševal »vstajnik« in novinarski ajatola Boštjan Videmšek, je tamkajšnjim prebivalcem namesto blaginje, svobode in demokracije prinesla ekonomsko bedo, teror ISISa, vojno in val beguncev, ki se vali tudi čez Slovenijo. Skrajni levičarji bi morali priznati, da so prav begunci živi dokaz, da ni propadla zgolj arabska pomlad, temveč tudi njihov vstajniški boj proti neoliberalnemu kapitalizmu. Begunci namreč bežijo iz ekonomske kamene dobe v neoliberalni kapitalizem, ne v obratno smer. Kot so v propadli Jugoslaviji bežali iz socializma v kapitalizem. Nihče ni bežal v socializem ali komunizem, propadle režime, ki jih danes kot rešitev ponujajo Žižek, Videmšek in celotno občestvo slovenskih skrajnih levičarjev. Zato begunci nočejo v Venezuelo ali na Kubo. Saj niso zmešani!

Vendar se slovenski levičarji nikoli niso menili za realnost. Sicer bi že zdavnaj ugotovili, da navijajo za nemški velekapital, ki ga najbolj pooseblja predsednik Združenja nemške industrije (BDI) Ulrich Grillo. Ta javno vneto podpira Merklovo pri njenem odprtem vabilu beguncem v Nemčijo, saj se nadeja poceni begunjske delovne sile. Ne gre za humanost ali humanitarnost, temveč za čisti ekonomski interes nemškega kapitala. Kljub temu se je Žižek v nedavnem intervjuju za Süddeutsche Zeitung navduševal nad Merklovo v zvezi z begunsko krizo. Gre za popolni preobrat, saj je med grško dolžniško krizo napadal Nemčijo, da ta vsiljuje svoje interese Grčiji in tudi Sloveniji ter s tem uničuje Evropo. Zdaj je Žižek povedal, da se sramuje Slovenije in da podpira Merklovo pri njenem vsiljevanju nemških interesov drugim državam EU. Tudi velika ljubitelja Žižka, Darko Štrajn in Boris Vezjak, sta slepa za to dejstvo. Vse posiljujeta z begunci, vse povprek zadirčno nadirata, vsako drugačno mnenje ožigosata za sovražni govor in zahtevata kazenski pregon.

Našim levičarskim skrajnežem je mar zgolj za prevlado njihove ideologije za vsako ceno. Kljub terorističnemu pokolu v Parizu še naprej poveličujejo begunce, dajejo potuho islamskim skrajnežem in vso krivdo za teroristične napade pripisujejo zahodnim državam. Zato ne preseneča, da se predstavniki levičarskih dominantnih medijev v svoji ideološki ihti in sveti vojni proti lastnim sodržavljanom ne zmenijo za podatek, po katerem kar 56 odstotkov meni, da neustrezno poročajo o begunski krizi. Ker so pač oni gospodarji resnice, se ne bodo zmenili za mnenje svojih sužnjev, pardon, slovenske javnosti. Nabijajo o Zloveniji, čeprav so sami največje zlo v tej državi, saj lastnim sodržavljanom vsak dan teptajo temeljno človekovo pravico do svobode govora in jim ne dopuščajo drugačnega mnenja o ničemer. Kdor se ne strinja z njimi, je »gotof«.

V resnici našim levičarjem vse bolj popuščajo živci. Zavedajo se, da so begunci v resnici največja grožnja za njihov lastni obstoj. Levičarskim medijem, ki podpirajo begunce in z begunsko krizo terorizirajo slovensko javnost, bo po terorističnem napadu v Parizu naklada še hitreje padala kot doslej. Levičarske stranke, ki vedno in povsod postavljajo interese tujcev in celo islamskih skrajnežev pred interese lastnih državljanov, bodo imele še manjšo podporo volivcev. Ker pranje možganov z begunci ne daje želenih rezultatov, jim preostane le še eno – da zamenjajo slovenske državljane s tujci.