cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Slovenski motorist do smrti zabodel 25-letnega Hrvata

Deli na:
Slovenski motorist do smrti zabodel 25-letnega Hrvata

Na srečanju kluba motoristov v bližini Vabrige v hrvaški Istri je v noči s sobote na nedeljo prišlo do spora med slovenskim motoristom in 25-letnim Porečanom. Slovenec je mladega Porečana dvakrat zabodel z nožem, poškodbe pa so bile tako hude, da je ta kljub operaciji v puljski bolnišnici danes umrl, na svoji spletni strani poroča Glas Istre.

Na slovenskem veleposlaništvu v Zagrebu so za STA potrdili, da je v Vabrigi, med moto zborom, prišlo do pretepa, v katerem je zaradi ran preminil hrvaški državljan. V zvezi s tem dogodkom je policija v Poreču pridržala pet slovenskih državljanov.

Glas Istre, ki se sklicuje na izjave očividcev, navaja, da je slovenski motorist brez pravega razloga napadel Porečana. Ta se je z družbo zabaval ob morju, pri tem pa naj bi po naključju z vodo poškropil tudi slovenskega motorista. Slednji je po besednem in tudi fizičnem obračunu odšel po nož in z njim napadel 25-letnika.

Hrvata so hudo poškodovanega prepeljali v puljsko bolnišnico, kjer so ga operirali. Vendar so bile posledice poškodb - zaboden naj bi bil v jetra, poleg tega je izgubil tudi veliko krvi - prehude in je v bolnišnici včeraj umrl.

Tudi Glas Istre navaja, da je policija privedla na zaslišanje pet oseb, po navedbah časnika pa je med njimi verjetno tudi Slovenec, ki je sicer po dogodku pobegnil.

Policija je z informacijami zaenkrat skopa in ni želela razkriti, koliko oseb preiskuje in ali je koga osumila za napad. Prav tako ni potrdila, da bi bil med pridržanimi tudi napadalec.