rok snežič, miha kordiš Svet24.si

FOTO: Rok Snežič v parlamentu z neustrezno masko...

nadija-bičkova, Kai Widdrington Svet24.si

Bo to Nadijo Bičkovo in njenega novega izbranca ...

Brad Pitt Svet24.si

To je nova izbranka Brada Pitta

janez jansa ek Reporter.si

Janševemu človeku je spodletelo in Janša ni ...

20210527-01061753 Necenzurirano

Operacija Sava: dokument, ki Počivalška & Co. ...

Emma Bunton Odkrito.si

Praznuje že 46. rojstni dan

porzingis Ekipa24.si

Brez USMILJENJA: Dončićev soigralec prejel kazen...

Slovenija

Silovit nočni požar v Šentvidu: zagorelo je skladišče (FOTO in VIDEO)

Deli na:
Silovit nočni požar v Šentvidu: zagorelo je skladišče (FOTO in VIDEO)

Požar v skladišču v Šentvidu - Foto: Gasilska brigada Ljubljana

Ponoči je zagorelo na Plemljevi ulici v Šentvidu v Ljubljani. Požar se je s palet, naloženih ob objektu, razširil v notranjost objekta, v katerem ima skladišča več podjetij, tudi trgovsko podjetje z gumami, poroča Uprava za zaščito in reševanje. V stavbi po prvih podatkih policije ni bilo oseb.

V Gasilski brigadi Ljubljana so na Facebooku zapisali še, da so gasilci primarno preprečili širjenje požara na celoten objekt in na pisarniški del.

Požar se je s palet, naloženih ob objektu, razširil v notranjost objekta, v katerem ima skladišča več podjetij, tudi trgovsko podjetje z gumami, poroča Uprava za zaščito in reševanje. V stavbi po prvih podatkih policije ni bilo oseb.

Na območju posredujejo gasilci Gasilske brigade Ljubljana in več prostovoljnih gasilskih društev, gašenje še poteka. Policijska uprava v Ljubljani je sporočila, da so bili o požaru obveščeni nekaj po 4. uri, kraj so zavarovali in zbirajo obvestila.

Gre za požar večjega obsega, zaradi česar se je dim razširil na širše območje.

Vse okoliške stanovalce policija naproša, naj ostanejo v zaprtih stanovanjih in naj ne odpirajo oken. Vse tudi prosijo, da ne ovirajo dela intervencijskih služb in naj se po nepotrebnem ne zadržujejo v bližini požara.

Zaradi odstranjevanja posledic požara je oviran promet na Tacenski in Miheličevi cesti. Na prometnoinformacijskem centru voznikom priporočajo Obvozno cesto.

Ko bodo na kraju vzpostavljeni ustrezni pogoji, bodo kriminalisti pričeli z ogledom in ugotavljanjem vzroka požara, so še sporočili.