kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

SDS je še pred kratkim za evropskega komisarja ponujala Anžeta Logarja, zdaj trdi, da je edini primeren za ta položaj Janez Janša!

Deli na:
SDS je še pred kratkim za evropskega komisarja ponujala Anžeta Logarja, zdaj trdi, da je edini primeren za ta položaj Janez Janša!

Janez Janša na slavnostni akademiji SDS. - Foto: Bobo

SDS je še malo po evropskih volitvah za evropskega komisarja ponujala Anžeta Logarja, včeraj pa je evropska poslanka Romana Tomc predlagala, da naj bo evropski komisar predsednik SDS Janez Janša.

Na takšnem položaju mora biti »nekdo z vsaj neko zgodovino od ministrskih do premierskih položajev«, je Tomčeva na srečanju SDS v Bovcu dejala o slovenskem predlogu za evropskega komisarja. Janez Lenarčič zanjo ni primeren kandidat in na položaju bi evropska poslanka rada videla kar prvaka stranke Janšo.

Tomčeva Janšo za komisarja gotovo ni ponujala brez vednosti šefa stranke. SDS je namreč po majskih evropskih volitvah kot kandidata za evropskega komisarja ponudila poslanca DZ in lanskega kandidata za ljubljanskega župana Anžeta Logarja. Da ta nima ministrskih ali premierskih izkušenj, za stranko tedaj ni bil problem.