alenka-pinterič Svet24.si

Alenka Pinterič: Taylor Swift proti meni itak ne ...

ana-petrič Svet24.si

Slovenka leta Ana Petrič žrtev tako imenovanega ...

robert golob pl2 Necenzurirano

Fides je zlomil Cerarja, zdravstveni lobiji ...

Borut Mersak-f-Boris Jaušovec vecer Reporter.si

Molk Slovenca iz Bratislave iz Spiritove zgodbe o ...

doncic Ekipa

Šestič zapored! Odlično pripravljeni Luka s ...

jasmin-cerić Njena.si

Jasminov žalosten razlog za vstop v Kmetijo in ...

matjaz kek 24 pm Ekipa

Matjaž Kek med trenersko elito: selektorja ...

Slovenija

Šarec udaril po SMC in DeSUS: Namesto dostojanstva sta izbrali materializem in postali najbolj odgovorni za vse stvari, ki jih ta vlada počne

Deli na:
Šarec udaril po SMC in DeSUS: Namesto dostojanstva sta izbrali materializem in postali najbolj odgovorni za vse stvari, ki jih ta vlada počne

Marjan Šarec - Foto: Bobo

"Seveda ne morem reči, da sem neizmerno vesel rezultata, a vseeno glasovanja ne jemljem kot poraz," o glasovanju o nezaupnici vladi na Facebooku piše Marjan Šarec.

"Zdaj vemo, da so poslanci DeSUS in SMC izbrali svoj breg reke in zamudili priložnost izraziti nestrinjanje s praksami obstoječe vlade," pravi Šarec o opredelitvi poslanecv obeh strank.

Obregnil se je ob bojkotiranje glasovanja s strani SDS, NSi in SNS, ki niso prevzele glasovnic. Te po njegovem "pričajo o tem, da ali niso bili prepričani o pravilnosti glasovanja, ali pa ne spoštujejo demokracije."

Šarec tudi piše, da so se v vseh strankah začele priprave na volitve, "saj drugače ne more biti". Pred volitvami tudi znotraj koalicije ne bo enotnosti, saj bo največja stranka močno v kampanji, piše Šarec o SDS.

Dodaja, da bosta SMC in DeSUS takrat "spoznali, da sta  15. februarja 2021 ravnali narobe. Kajti tega dne sta, kljub ponujeni alternativi, vztrajali pri svojem. S tem pa postali najbolj odgovorni za vse stvari, ki jih ta vlada počne. Namesto dostojanstva sta izbrali materializem."

Politična slika v Sloveniji se bistri. Ponedeljkovo glasovanje o konstruktivni nezaupnici je zaključilo obdobje...

Posted by Marjan Šarec on Friday, February 19, 2021