Revija Reporter
Slovenija

S tradicijo v napredno podeželje

Reporter

13. feb. 2023 12:37 Osveženo: 12:37 / 13. 2. 2023

Deli na:

Visoka šola za upravljanje podeželja Grm Novo mesto vpisuje drugo generacijo študentov v redni študij in deseto generacijo v izredni študij programa Upravljanje podeželja. Program preko zanimivih izbirnih vsebin omogoča pridobivanje znanja s področja kmetijstva, turizma, dopolnilnih dejavnosti na kmetiji, energetike, logistike, varstva narave, športne konjereje, čebelarstva idr. .

Program sloni na vsebinah treh ključnih področij, in sicer podjetništva in trženja, kmetijstva ter upravljanja podeželja. Poleg teoretičnega znanja študenti pridobijo tudi praktične izkušnje s svojega strokovnega področja na dobro opremljenem poligonu Medpodjetniško izobraževalnega centra Grm  in pri partnerjih.

Diplomanti visoke šole lahko delovno mesto najdejo v različnih inštitucijah, kot so občine, projektne pisarne, organizacije s področja kmetijstva in naravovarstva ter na domačih kmetija.

Šola se nahaja v idiličnem mirnem naravnem okolju pod Trško goro pri Novem mestu. Študentje iz oddaljenih krajev lahko bivajo v študentskem domu neposredno ob šoli.

Vabljeni k vpisu in študiju. Vabljeni tudi na obisk in pogovor na študij v času informativnih dni, lahko pa tudi kadarkoli po predhodnem dogovoru. Za dogovor glede termina nam pišite na: info@vsgrm.unm.si