janko šopar tednik Odkrito.si

Janko Šopar odkrito o voditeljici Tednika, ki ...

drew barrymore_letterman Svet24.si

VIDEO: Seksi ples na mizi in gole prsi za rojstni ...

maja acman Svet24.si

Maja bo razkrila, kako je shujšala za več kot ...

vrtilki, vrt, črunču, bralec slavko, kraja kokoši Svet24.si

Sredi Ljubljane so Slavku ukradli kure

Selena Gomez Najstnica.si

Selena na jahti pokazala svoje telo v kopalkah

Fotka 2 Njena.si

Posmrtna čast za Gašperja Tiča

Burak Özçivit poroka Njena.si

Burak o govoricah: Se ločuje ali bo postal očka?

Slovenija

S polno denarnico prišel iz igralnice in bil oropan, pa še avto sta mu roparja prestrelila

Deli na:
S polno denarnico prišel iz igralnice in bil oropan, pa še avto sta mu roparja prestrelila

Foto: Profimedia - Fotografija je simbolična.

Policisti so prijeli 18- in 22-letnika, ki sta osumljena, da sta 8. novembra na ulici Cesta španskih borcev v Ljubljani oropala moškega, ki je pred tem v igralnici priigral večjo vsoto denarja.

18-letnik naj bi v avtomobil oropanega moškega izstrelil štiri naboje. Preiskovalni sodnik je v petek zanj odredil pripor, so sporočili s PU Ljubljana.

Ljubljanski policisti so v sporočilu navedli, da naj bi 18- in 22-letni osumljenec 8. novembra nekaj po polnoči z osebnim vozilom pripeljala za oškodovancem, ki je takrat parkiral vozilo. Nato je 18-letnik pristopil do vozila oškodovanca in v zadnji del izstrelil dva naboja, in od oškodovanca zahteval denar.

Ta mu je izročil denarnico, v kateri je imel 2500 evrov in osebne dokumente. Potem je 18-letnik v vozilo oškodovanca izstrelil še dva naboja in se usedel v vozilo, v katerem ga je čakal 22-letni osumljenec.

Med kriminalistično preiskavo so policisti ugotovili, da naj bi se osumljenca že prej dogovorila in pripravila na rop, oškodovanca, ki je v igralnici priigral večjo vsoto denarja, pa sta opazovala. V ropu ni bil nihče poškodovan.

Preiskovalni sodnik je 22-letnika po zaslišanju izpustil, 18-letniku pa odredil pripor. Nobeden od njiju še ni bil obsojen za tovrstna kazniva dejanja, so še sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.