zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Roparja škofjeloškega lokala s hitro prehrano sta bila "pridna"

Deli na:
Roparja škofjeloškega lokala s hitro prehrano sta bila "pridna"

Foto: iStock

V petek sta oborožena moška oropala okrepčevalnico s hitro prehrano v Škofji Loki. Osumljenca sta v hišnem priporu, na vesti pa naj bi imela še več ropov.

Policisti so v sodelovanju z gorenjskimi kriminalisti konec tedna uspešno prijeli dva osumljenca petkovega ropa okrepčevalnice s hitro prehrano v Škofji Loki, ki sta že v hišnem priporu. Poleg tega so preiskali še tri druge rope in ugotovili, da je eden od prijetih moških osumljen vseh štirih ropov, drugi pa treh, so Policijske uprave Kranj.

S kakovostnim zbiranjem obvestil so policisti in kriminalisti tako preiskali še sredi septembra izvršen rop živilske trgovine v Dorfarjah, kjer je dejanje izvršil en storilec, ter dva oktobrska ropa, kjer sta dejanje izvršila dva storilca. Gre za rop okrepčevalnice s hitro prehrano v Kranju in gostinskega lokala v Zgornjih Bitnjah. V vseh primerih sta osumljenca, dva mlajša moška, kaznivo dejanje izvršila z orožjem in grožnjami, policija pa je zasegla tudi imitacijo pištole. Pri kaznivih dejanjih sta si vsakič pridobila manjšo premoženjsko korist. V ropih sicer ni bila poškodovana nobena oseba.

Osumljenca so s kazensko ovadbo zaradi kaznivih dejanj privedli še na pristojno sodišče, kjer so za oba odredili hišni pripor, so še sporočili s policije.