ciril metodov 1 Svet24.si

Zgroženi Slovenci: »S tem oglasom je ...

avstrijska policija, aretacija Svet24.si

VIDEO: Tako so avstrijski policisti robato ...

necenzurirano leto Necenzurirano

Prihaja revija necenzurirano leto

jansa dodik tw Reporter.si

Analiza inštituta IFIMES: Janša v BIH nezakonito...

dvornik Ekipa24.si

Bravo, Neja! Življenjska vožnja mlade Slovenke, ...

rok-švab, modrijani Njena.si

Glasbenik in podjetnik: Rok Švab zna poskrbeti za...

luka sasa doncic pm Ekipa24.si

Stopilo se vam bo srce! Luka Dončić je na tekmo ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Kako je Gregi Repovžu in Žanu Mahniču v vodo padla teorija zarote o stricu iz ozadja Damirju Črnčecu

Deli na:
Kako je Gregi Repovžu in Žanu Mahniču v vodo padla teorija zarote o stricu iz ozadja Damirju Črnčecu

Foto: Primož Lavre

Urednik Mladine Grega Repovž in poslanec SDS Žan Mahnič sta v preteklih dneh širila isto teorijo zarote, da v vladi Roberta Goloba politične pritiske na policijo vrši državni seretar na ministrstvu za obrambo Damir Črnčec.

Včerajšnja objava poročila v. d. direktorja policije Boštjana Lindava je razkrila, izjave notranje ministrice pa so potrdile, da so pritiski na policijo prihajali kar iz kabineta predsednika vlade, ne pa z Morsa, kjer dela Črnčec.

»Tatjana Bobnar je Osebnost upora zoper Janšizem. Na strani demokracije in človekovih pravic je stala, ko je bil Golob tiho in se ni oglasil za slehernike, ki so stali na ulicah, ker je upal, da se bo lahko zmenil z Janšo in ohranil svojo funkcijo. Danes se testosteronski moški spet igrajo agente. In igralci so spet isti, tisti, ki so sicer razočarani odšli od Janše, a so ostali enaki. In enako nevarni,« je pred dnevi na facebooku zapisal Repovž.

Jasno je bilo, da cilja na dežurnega strica iz ozadja, ko gre za represivne sektorja, torej Damirja Črnčeca. Slednji je kot nekdanji sodelavec Janeza Janše trn v peti tako desnici kot levici.

Repovž je ravnal podobno kot Mahnič, ko je prst brez dokaza uperil v »običajnega osumljenca«, ki je pred dnevi tvital: »Damir Črnčeč je zrušil Šarčevo vlado in bo tudi Golobovo. Čeprav je prestopil, ni nikoli nehal delat za nas. Bravo, Damir, kar tako naprej!«

A poročilo Lindava in nato še izjave Bobnarjeve so pokazale, da se s kadrovanjem na policiji ne ukvarja Črnčec na Morsu temveč premier Golob in njegov krog.

»Po dolgem blatenju je jasno, da nisem vplival na delo policije. Vsi skupaj pa smo lahko razočarani nad bizarnostjo prebranega tračerskega pisanja odgovornih. Razvidno je, da ni bilo političnih pritiskov, kakor tudi ne političnega vplivanja na operativno delo policije!« je včeraj tvitnil Črnčec.