SOAP BOX RACING 1 Svet24.si

Za veliko zabave, a tudi resno dirkanje, priprave ...

bencin, dizel, bencinska-črpalka, gorivo Svet24.si

Bencin in dizel od polnoči dražja

Screenshot 2023-01-30 at 12.55.12 Necenzurirano

Vohunska afera: kdo sta tujca, ki ju je odkrila ...

vzporedna oblast kucan golobic pececnik brodnjak jenull Reporter.si

Vzporedna oblast: Kučan, Golobič, Pečečnik - ...

krznar gw Ekipa24.si

Krznar brez zadržkov! S tem pojasnilom o ...

Jernej Kogovšek Njena.si

Ja, Chef: Opa, kaj se je zgodilo s slaščičarjem...

gorica-olimpija Ekipa24.si

Preveč sumljivo! Bizarni goli na pripravljalni ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Kako je Gregi Repovžu in Žanu Mahniču v vodo padla teorija zarote o stricu iz ozadja Damirju Črnčecu

Deli na:
Kako je Gregi Repovžu in Žanu Mahniču v vodo padla teorija zarote o stricu iz ozadja Damirju Črnčecu

Foto: Primož Lavre

Urednik Mladine Grega Repovž in poslanec SDS Žan Mahnič sta v preteklih dneh širila isto teorijo zarote, da v vladi Roberta Goloba politične pritiske na policijo vrši državni seretar na ministrstvu za obrambo Damir Črnčec.

Včerajšnja objava poročila v. d. direktorja policije Boštjana Lindava je razkrila, izjave notranje ministrice pa so potrdile, da so pritiski na policijo prihajali kar iz kabineta predsednika vlade, ne pa z Morsa, kjer dela Črnčec.

»Tatjana Bobnar je Osebnost upora zoper Janšizem. Na strani demokracije in človekovih pravic je stala, ko je bil Golob tiho in se ni oglasil za slehernike, ki so stali na ulicah, ker je upal, da se bo lahko zmenil z Janšo in ohranil svojo funkcijo. Danes se testosteronski moški spet igrajo agente. In igralci so spet isti, tisti, ki so sicer razočarani odšli od Janše, a so ostali enaki. In enako nevarni,« je pred dnevi na facebooku zapisal Repovž.

Jasno je bilo, da cilja na dežurnega strica iz ozadja, ko gre za represivne sektorja, torej Damirja Črnčeca. Slednji je kot nekdanji sodelavec Janeza Janše trn v peti tako desnici kot levici.

Repovž je ravnal podobno kot Mahnič, ko je prst brez dokaza uperil v »običajnega osumljenca«, ki je pred dnevi tvital: »Damir Črnčeč je zrušil Šarčevo vlado in bo tudi Golobovo. Čeprav je prestopil, ni nikoli nehal delat za nas. Bravo, Damir, kar tako naprej!«

A poročilo Lindava in nato še izjave Bobnarjeve so pokazale, da se s kadrovanjem na policiji ne ukvarja Črnčec na Morsu temveč premier Golob in njegov krog.

»Po dolgem blatenju je jasno, da nisem vplival na delo policije. Vsi skupaj pa smo lahko razočarani nad bizarnostjo prebranega tračerskega pisanja odgovornih. Razvidno je, da ni bilo političnih pritiskov, kakor tudi ne političnega vplivanja na operativno delo policije!« je včeraj tvitnil Črnčec.