pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Razkačeni občan v Kopru z nožem nad redarja, ki mu je napisal kazen

Deli na:
Razkačeni občan v Kopru z nožem nad redarja, ki mu je napisal kazen

Foto: Arhiv Reporterja

Nejevoljni občan je včeraj najprej verbalno, nato pa še fizično napadel redarja Občinskega inšpektorata Mestne občine Koper, ki sta oglobila nekaj vozil brez dovolilnice. Enega od njih je tudi skušal zabosti z nožem, so sporočili s koprske občine.

Redarja sta v dopoldanskih urah prejela prijavo, da je na Vojkovem nabrežju parkiranih več vozil brez dovolilnice za parkiranje. Na ogledu sta ugotovila, da slednje drži, zato sta izpisala nekaj glob.

Ko sta želela oditi do redarskega avtomobila, sta za seboj zaslišala kričanje moškega. Ta se je oddaljil, pozneje pa se jima je ponovno približal, tokrat z velikim kuhinjskim nožem v roki.

Z njim je zamahnil proti enemu izmed redarjev, pri čemer ga je na srečo zgrešil, po neuspelem poskusu napada pa je zbežal. Med begom so ga policisti izsledili na Semedelskem mostu in ga aretirali.

"Moški me je očitno napadel z namenom, da me poškoduje, saj je z nožem že zamahnil proti meni. Prepričan sem, da bi me zadel, če v tistem trenutku zaradi glasnega kolegovega krika ne bi odskočil," besede napadenega redarja povzema sporočilo.

Nad napadom so zgroženi tudi v Mestni občini Koper. Kot pravijo, je do napada prišlo med rednim opravljanjem dela redarjev, "kar je še en dokaz več, kako sta policijska in redarska služba izpostavljeni tudi povsem nepričakovanim reakcijam posameznikov". V tem primeru starega znanca policije. Dogodek obžaluje tudi župan Boris Popovič.