zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Propadli lokalni politik na portalu v službi (ene) resnice širi neresnice o Reporterju in njegovih novinarjih

Deli na:
Propadli lokalni politik na portalu v službi (ene) resnice širi neresnice o Reporterju in njegovih novinarjih

Luka Perš je leta 2014 kandidiral za župana občine Murska Sobote in dobil 1,61 odstotka glasov, prav tako ni bil izvoljen za mestnega svetnika, saj je v svoji volilni enoti prejel komaj 62 glasov. - Foto: FB

Na portalu, ki je menda v službi (ene) resnice, so zapisali laž, da naj bi pisec teh vrstic urejal twitter račun Svoboda govora. Nikoli ga nisem urejal, ga ne urejam, prav tako s tem twitter računom nimam nič niti ne vem, kdo sploh ga ureja.

Pogledal sem, kdo je pisec teh nebuloz. Luka Perš je zadnje časa novinar omenjenega portala, kot je razvidno iz javnih podatkov, živi v Murski Soboti, kjer s svojim s. p. ponuja novinarske storitve. Leta 2014 je kandidiral za župana občine Murska Sobote in dobil 1,61 odstotka glasov, prav tako ni bil izvoljen za mestnega svetnika, saj je v svoji volilni enoti prejel komaj 62 glasov.

Kljub temu je nameraval nastopiti na predsedniških volitvah leta 2017 in si že delal kampanjo z geslom PLPforpresident2017 (Perš Luka Perš za predsednika 2017) in pesmijo Đorđa Balaševića Računajte na nas. V predvolilni kampanji za župana je takrat 26-letni Perš obljubljal, da je pripravljen garati za 500 evrov mesečno, preostanek pa nameniti socialno ogroženim, kot svetnik pa bi delal brezplačno.

Potem ko se mu je izjalovila politična kariera, je začel ponujati novinarske storitve. Glede na zapisano je očitno tudi za »male denarce« pripravljen za svoje naročnike širiti neresnice o drugih ljudeh. Skratka, še en propadli petorazredni politik, ki zlorablja novinarski poklic za obračun z novinarji, ki smo preveč kritični do vladajoče politike.