Revija Reporter
Slovenija

Pred vami je prenovljena spletna stran z novo storitvijo Reporter PLUS

Silvester Šurla 9. okt. 2024 10:11 Osveženo: 12:46 / 09. 10. 2024

Deli na:
Pred vami je prenovljena spletna stran z novo storitvijo Reporter PLUS

PLUS - Foto: Reporter

Spoštovane bralke in bralci, ko je leta 2008 izšla prva številka Reporterja, je bil medijski svet povsem drugačen kot danes. Spletne strani največjih medijev so bile zgolj dodatek tiskanih izdaj. Družbena omrežja in video kanali so bila v povojih. Ni bilo ne pametnih telefonov ne 24-urnega novičarskega cikla, zaradi katerega bo informacija, objavljena danes, jutri že zastarela.

V 16 letih je Reporter postal nepogrešljivi del domače medijske krajine in redni tedenski ritual več tisoč bralk in bralcev. Ob tiskani izdaji smo na spletni strani ponujali številne brezplačne vsebine. Toda medijski svet se je v tem času popolnoma spremenil – od bralnih navad do načina oglaševanja in iskanja novic.

Reporter je šel vedno v korak s časom. Ponudbo vsebin smo ves čas prilagajali novim navadam naših bralcev, ki so se v pomembni meri preselili na splet. Septembra vas je bilo več kot 227 tisoč, mesec dni pred tem 271 tisoč (MOSS – merjenje obiskanosti spletnih strani, Slovenska oglaševalska zbornica). Iz leta v leto vas je vedno več.

Pred vami je prenovljena spletna stran z novo storitvijo Reporter PLUS. Do zdaj ste lahko naslovne ekskluzivne zgodbe, politične analize, komentarje aktualnih dogodkov, udarne kolumne prepoznavnih avtorjev in poglobljene intervjuje brali le v tiskani izdaji, po novem pa jih boste lahko prebirali tudi na spletu. O ključnih dogajanjih v zakulisju slovenske politike in družbe boste tako obveščeni prvi.

Vse, kar potrebujete, je prijava na storitev Reporter PLUS – s klikom na gumb v zgornjem desnem kotu spletne strani. Samo za vas v promocijskem obdobju do konca leta ponujamo dostop do storitve Reporter PLUS po polovični ceni. Dostop za PRVI MESEC po AKCIJSKI CENI tako znaša samo 4,99 evra (redna cena 9,99 evra mesečno). Možna je tudi LETNA NAROČNINA, za prvo leto po AKCIJSKI CENI samo 49,99 evra (redna cena 99,99 evra).

Spoštovane bralke in bralci Reporterja, dovolite mi, da se vam zahvalimo, ker ste že 16 let z nami in da tako ostaja še naprej. Reporter bo vedno vreden branja. 

PLUS

Reporter