Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Poslanka SDS v garažni hiši trčila v avto poslanke LMŠ in pobegnila – a posnela jo je varnostna kamera

Deli na:
Poslanka SDS v garažni hiši trčila v avto poslanke LMŠ in pobegnila – a posnela jo je varnostna kamera

Poslanka SDS Elena Zavadlav Ušaj - Foto: YouTube

Po poročanju Pop TV je poslanka SDS Elena Zavadlav Ušaj v parkirni hiši na Šubičevi poškodovala avto poslanke LMŠ Lidije Divjak Mirnik in se nato odpeljala, brez da bi oškodovani kolegici pustila svoj kontakt. Zavadlav Ušajeva se je poslanski kolegici v telefonskem pogovoru opravičila, ta pa je opravičilo sprejela, so dodali.

Divjak Mirnikova je 15. oktobra ugotovila, da ji je nekdo poškodoval parkirano vozilo in o tem obvestila policijo. Ta je ugotovila, da je nekdo trčil v poslankin avto in nato pobegnil – uradno policija podatke o zadevi še zbira, poroča Pop TV. Neuradno pa je povzročitelj že odkrit, dodaja policija – šlo je za poslanko SDS Eleno Zavadlav Ušaj, ki jo je pri tem posnela tudi varnostna kamera v garaži pod Trgom republike.

Na Pop TV pravijo, da jim Zavadlav Ušajeva še po tednu dni ni odgovorila na vprašanja, ali je res bila udeležena v poškodovanju vozila in ali je o tem obvestila lastnika poškodovanega vozila in policijo.

Divjak Mirnikova je sicer za spletni Večer danes dodatno povedala, da jo je Zavadlav Ušajeva poklicala že dan po dogodku in ji povedala, da ni vedela, da je poškodovala avto. "Šele po klicu poslanke sem izvedela, da je storilka ona. Pojasnila sem ji, da sem poklicala policijo, ker imam avto zavarovan in je takšen postopek," je dejala in dodala, da se to lahko zgodi vsakemu. Kot je še dejala, do problema ne bi prišlo, če bi poslanska kolegica pustila listek in ji potem ne bi bilo treba klicati policije.