duša Dobra karma

Ob smrti bo z vsemi nami samo ena sopotnica ...

1_nuša rojs Svet24.si

Nuša Rojs: Bila sem presenečena, ko sem ...

milan kucan Reporter.si

Kučan šokiral z izjavo: »Treba je verjeti ...

boris johnson1 Svet24.si

Boris Johnson obljubil tableto proti covidu

mario-fafangel Necenzurirano

Zakaj je vlado spet zapustil Mario Fafangel

padajoče .. Odkrito.si

Ni več smešno!

Alen Kobilica in Maja Prašnikar Njena.si

Alen Kobilica verjame, da bo spet videl

Slovenija

Policija v preiskavah zoper Snežiča in družino Vuk zasegla 300.000 evrov gotovine

Deli na:
Policija v preiskavah zoper Snežiča in družino Vuk zasegla 300.000  evrov gotovine

Rok Snežič - Foto: Mediaspeed

"V skupaj 28 hišnih preiskavah v Sloveniji je bilo zaseženo veliko poslovne dokumentacije, kakor tudi elektronskih naprav, ki so pomembne za nadaljnjo preiskavo. Med zaseženimi predmeti lahko izpostavimo še zaseg okoli 300.000 evrov gotovine," je sporočila policija.

Preiskovalci Nacionalnega preiskovalnega urada so včeraj zaključili skupno 28 hišnih preiskav. Po navedbah spletnega Večera in portala Necenzurirano naj bi bili med preiskovanci nekateri člani družine Vuk in podjetnik ter davčni svetovalec Rok Snežič. Hišne preiskave so se opravljale tudi na Hrvaškem in v Bosni in Hercegovini.

"Kriminalistična preiskava se nadaljuje s pregledom in analizo zaseženih predmetov in dokumentacije ter z izvedbo ostalih operativnih ukrepov ob stalni izmenjavi podatkov v okviru mednarodnega policijskega sodelovanja ter ob usmerjanju Specializiranega državnega tožilstva RS," še sporoča policija.

Objavljamo sporočilo policije


NPU na včerajšnjih hišnih preiskavah zasegel večjo količino gotovine

Preiskovalci Nacionalnega preiskovalnega urada so včeraj zaključili skupno 28 hišnih preiskav, ki so jih opravljali v zasebnih in poslovnih prostorih v Sloveniji. Istočasno so potekale tudi hišne preiskave na Hrvaškem in v Bosni in Hercegovini.

Na hišnih preiskavah je bilo zaseženo veliko poslovne dokumentacije, kakor tudi elektronskih naprav, ki so pomembne za nadaljnjo preiskavo. Med zaseženimi predmeti lahko izpostavimo še zaseg okoli 300.000 evrov gotovine, ki bo predmet nadaljnjega operativnega preverjanja in zbiranja obvestil.

Kriminalistična preiskava se nadaljuje s pregledom in analizo zaseženih predmetov in dokumentacije ter z izvedbo ostalih operativnih ukrepov ob stalni izmenjavi podatkov v okviru mednarodnega policijskega sodelovanja ter ob usmerjanju Specializiranega državnega tožilstva RS.

Loading...