Teja Gregorin Odkrito.si

Kaj se dogaja s Tejo Gregorin po dopinški aferi?

thordis-elva 2 Svet24.si

S svojim posiljevalcem je napisala knjigo o ...

ženska Petisvet.si

10 čudežnih živil, ki ubijajo staranje kože

injekcija Svet24.si

Šokantno: večina antibiotikov se porabi v ...

starejša gospa, babica Svet24.si

102-letnica pretepla in zadavila sostanovalko v ...

Rene Mlekuž je presrečen, ker jo je našel Njena.si

Znan Slovenec po ločitvi pokazal novo izbranko

eva poklič Njena.si

Kaj se je zaradi šova zgodilo z Evo?

Slovenija

Policija po rezanju roke ne verjame več, da je Sebastien pred leti po nesreči ustrelil svoje dekle

Deli na:
Policija po rezanju roke ne verjame več, da je Sebastien pred leti po nesreči ustrelil svoje dekle

Foto: Mediaspeed - Sebastian Colarič (po novem Sebastien Abramov) leta 2012 na podelitvi viktorjev.

Celjski kriminalisti intenzivno preiskujejo okoliščine smrti 24-letnega Sare Veber iz območja Žalca, ki jo je pred štirimi leti povzročil 29-letni Sebastien Abramov (tedaj se je imenoval še Sebastian Colarič), po poročanju medijev eden od osumljencev poskusa zavarovalniške goljufije. Preiskava poteka v smeri naklepnega kaznivega dejanja, so poročanje medijev potrdili na Policijski upravi Celje.

Kot so STA pojasnili na Policijski upravi Celje, okoliščine smrti 24-letne Sare, ki jo je pred štirimi leti povzročil tedaj 25-letni osumljenec poskusa zavarovalniške goljufije, ves čas intenzivno preiskujejo. Preiskava je sprva potekala v smeri nenaklepnega kaznivega dejanja povzročitve smrti iz malomarnosti, a so se pokazale določene okoliščine, ki nakazujejo na morebitno storitev naklepnega kaznivega dejanja, so zapisali.

Devetindvajsetletnik za smrt dekleta, ki naj bi jo povzročil med čiščenjem orožja, ni bil pravnomočno nikoli obsojen, saj je zadeva po navedbah medijev še vedno v predkazenskem postopku. Skupaj z Julijo Adlešič, 21-letno osumljenko zavarovalniške goljufije, je sicer od 7. marca v 30-dnevnem priporu.Ljubljanski kriminalisti so minuli teden zaključili preiskavo petih kaznivih dejanj poskusa goljufije, ki sta jih poleg Abramova in Adlešičeve osumljena še 58-letnica in 63-letnik, po pisanju medijev starša Abramova. Konec lanskega leta so pri petih zavarovalnicah sklenili zavarovalne police za nezgodno in življenjsko zavarovanje ter nato zahtevali odškodnino, ko si je Adlešičeva s krožno žago za les namerno odrezala roko nad zapestjem, so v ponedeljek pojasnili na Policijski upravi Ljubljana.

Povzročeno poškodbo, ki je bila po besedah policistov skrbno načrtovana s ciljem pridobitve visokih odškodnin, so osumljenci v nadaljevanju lažno prikazovali kot nesrečo pri žaganju vej. Na vseh petih zavarovalnicah so zahtevali izplačilo zavarovalnine, vendar do izplačila ni prišlo, saj so kriminalisti še pravočasno zaznali njihove namere. Če bi do izplačila prišlo, bi 21-letnica prejela najmanj 383.400 evrov zavarovalnine, v primeru 100-odstotne invalidnosti pa najmanj 1,2 milijona evrov.

Loading...