Revija Reporter
Slovenija

Glasbenik, ki je posnel Janševo pesem Najlepša si, zdaj prepeva: Janez mi smo s tabo, Janez, radi te imamo! (VIDEO)

M. K.

17. apr. 2020 9:24 Osveženo: 9:41 / 17. 4. 2020

Deli na:

Boštjan Cerar v videu pesmi Podpora Janezu Janši (v času epidemije).

YouTube

»Čeferinu naj bo žoga zatočišče, al' pa z Jankovićem na sodišče,« v pesmi Podpora Janezu Janši (v času epidemije) poje Boštjan Cerar.

Cerar je pesem, ki ji je besedilo napisal Korado Buzeti, uglasbil, posnel video in ga objavil na YouTubu. Cerar in Buzeti sta sicer pred kratkim posnela Janševo pesem Najlepša si, ki je postala odmevna zaradi napake v videospotu, v katerem je bil uporabljen posnetek hrvaškega Rovinja. Glasbenika sta pred časom nastopila tudi na slavnostni akademiji SDS.


Odzivi v komentarjih pod videom so mešani. »Zaveden Slovenec, preprost človek ima lepo, preprosto melodijo, z besedilom posvečeno v podporo Janezu Janši. In kaj tukaj ni v redu? Svoboda njegove želje? To melodijo mu bojo še ukradli za Evrovizijo,« je eden od komentarjev. »Superrr! Se čuti da je iz srca in to največ šteje,« je še ena pohvala.

Precej je tudi negativnih odzivov. »Wow... Kult osebnosti, kot v Leninovem casu ali v Severni Koreji,« je eden od takih komentarjev. »Nije bolest sve što boli,« je še ena zlobna pripomba.

Besedilo Podpore Janezu Janši (v času epidemije)

Janez mi smo s tabo,

Janez, radi te imamo,

Janez, v dobrem in zlu

Janez, s tabo smo vsi tu

Čeferinu naj bo žoga zatočišče,

al' pa z Jankovićem na sodišče.

Nas pa naj pusti pri miru,

ker z Janezom zadovoljni smo mi.