zirija znan obraz 2019 Odkrito.si

Zamenjali so uveljavljene žirante oddaje Znan ...

chynna deese, lucas robertson Svet24.si

Spoznala sta se na Hrvaškem, umorili so ju v ...

lev 1 Petisvet.si

Andreja Novak: tedenski horoskop od 23. 7. do 28. ...

natakar Svet24.si

Pomanjkanje kadra: Natakar, »špricar«, prosim! ...

Dijana Milojković Svet24.si

Dijana se je borila kot levinja, bilo je zaman: ...

Tanja Postružnik Njena.si

Voditeljica Ljubezni po domače ničesar ne jemlje...

rasema kosovar2 Njena.si

Rasema pokazala, kako vroče jo je ljubil ...

Slovenija

Poglejte, kako bo oviran promet zaradi vrha pobude Tri morja v Ljubljani in na Gorenjskem

Deli na:
Poglejte, kako bo oviran promet zaradi vrha pobude Tri morja v Ljubljani in na Gorenjskem

Foto: Bobo - Zaprta bo tudi Miklošičeva ulica v Ljubljani

Zaradi vrha pobude Tri morja, ki ga gosti predsednik republike Borut Pahor, je danes in v četrtek v Ljubljani in na Gorenjskem pričakovati težave v prometu. Policisti bodo na določenih lokacijah in na trasi potovanja varovanih oseb izvajali kratkotrajne mobilne zapore prometa, zato je pričakovati zastoje.

Vrha se bo ob Pahorju udeležilo še osem predsednikov in predsednic držav članic pobude, kot gosti pa še nemški predsednik Frank-Walter Steinmeier, predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker, ameriški sekretar za energetiko Rick Perry in številni drugi. Skupaj bo več kot 500 udeležencev iz 44 držav.

Zaradi potovanja varovanih oseb bodo policisti spremljali kolone vozil in zagotavljali čim bolj nemoten prehod varovanim osebam, ostalim udeležencem pa nato normalno vključitev v promet. Na posameznih cestnih odsekih na območju Ljubljane in Kranja bo veljala tudi prepoved prometa za tovorna vozila, in sicer danes od 10. do 22. ure in v četrtek od 8. do 17. ure.

V Ljubljani bodo zapore prometa na Gregorčičevi, Prešernovi in Miklošičevi cesti. Od 17. do 22. ure bo danes zaprta Gregorčičeva ulica, in sicer od križišča z Igriško ulico do križišča s Prešernovo cesto. Prav tako bo od 17. do 20. ure zaprta Prešernova cesta od križišča z Erjavčevo cesto do križišča z Rimsko cesto ter od srede od 7. ure do četrtka do 10. ure Miklošičeva cesta od križišča z Dalmatinovo ulico do križišča z Nazorjevo ulico.

Vse udeležence v cestnem prometu na ljubljanski policijski upravi pozivajo, naj zaradi varnosti udeležencev vrha in lastne varnosti dosledno upoštevajo odredbe policistov, ki bodo skrbeli za varnost v cestnem prometu. Voznikom priporočajo, da se na pot odpravijo prej kot običajno, vožnjo pa prilagodijo razmeram na cestah.

Loading...