stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Pes Janša z novimi čeveljčki

Deli na:
Pes Janša z novimi čeveljčki

Pes, ki je pred leti postal bolj slaven kot gospodar, je v teh mrzlih in zaledenelih dneh znova pritegnil pozornost. »Naš otroček ima pa nove čeveljčke, da ga ne bolijo tačke od soli,« je ob objavi fotografije dalmatinca z rdečo rutico okrog vratu in modrimi 'zoknčki' zapisala Špela Vovk, svetovalka novoizvoljenega predsednika republike Boruta Pahorja.

Imena pasjega otročka, ki ga ima skupaj s svojim partnerjem Denisom Sarkićem, prav tako dolgoletnim prvim Pahorjevim propagandistom »za strateško komuniciranje in nove medije,« tokrat ni zapisala, sicer pa naj bi bilo to tako ali tako splošno znano.

Pasji otroček se imenuje Janša, širši javnosti pa je postal znan v času prve Janševe vlade, ko je bil omenjen celo v radijski oddaji Vala 202 z namenom smešenja tedanje vlade in tedanjega predsednika vlade.

Lastnik pasjega otročička Denis Sarkić je sicer doslej že večkrat zavrnil očitke, da je psu izbral ime po predsedniku vlade, temveč naj bi se imenoval po čebelarju in slikarju Antonu Janši. Naj bo kakor koli že, Špela in Denis sta potrdila, da znata biti nadvse  ljubeča lastnika (starša) svojega pasjega otročička.