nepremičnine, stanovanje, soba, hiša Svet24.si

V centru Ljubljane se prodaja soba za 83.000 evrov...

boj_1 Svet24.si

Boj velikanov za oblast

410167490_683711440538299_444785036928894066_n Necenzurirano

Divji zahod v zdravstvu: čiščenje krvi za 5.000...

fajon leyen golob pl Reporter.si

Ozadje odstopa Tomaža Vesela: kdo je torpediral ...

Đoković Del Potro Ekipa

Velik športnik, velik človek: Đoković uslišal...

Samanta in Mate Njena.si

Ljubezen na vasi: Kmet nove sezone očaran nad ...

Primož Roglič Ekipa

Hude obtožbe na račun Rogličevih šefov: Silili...

Slovenija

Pahor bo na dobrodelni dražbi na Koroškem daroval Dragićev dres s svojim in njegovim podpisom

Deli na:
Pahor bo na dobrodelni dražbi na Koroškem daroval Dragićev dres s svojim in njegovim podpisom

Borut Pahor in dres Gorana Dragića - Foto: Facebook

Nekdanji predsednik države Borut Pahor bo na dobrodelni dražbi na Koroškem 21. septembra za obnovo po lanskih poplavah daroval podpisani dres, ki mu ga je podaril legendarni košarkar Goran Dragić, ko ga je pred njegovim uradnim slovesom iz košarke gostil v svojem podkastu

Pahor je tudi pokrovitelj fotografske razstave in dobrodelne dražbe, za katero je dal pobudo nekdanji fotoreporter Denis Sarkić, uradni organizator pa je občina Črna na Koroškem.

»Denis Sarkič, alias Denis Pokora alias Piki me je nažical za Dragićev dres - z njegovim podpisom za dobrodelno dražbo na Koroškem, ki bo 21. septembra. Za vsak slučaj sem se podpisal še jaz, da ne bo pozabil, od koga ga je dobil. Saj je tečko, ma v redu dečko, ker je za dober namen priredil v Črni na Koroškem tudi fotografsko razstavo Enookih o lanskih poplavah in obnovi,« je zapisal nekdanji predsednik na instagramu.

Sarkič pa se je obema zahvalil: »Hvala Goran Dragic - Gogi Dragon, hvala Borut Pahor - Buka! Koroška vama bo hvaležna do vseh zvezd na nočnem nebu na Črno … da ne govorim o mladih fuzbalerjih pri NK Peca.«

Pobudo za dobrodelno fotografsko razstavo, v kateri sodeluje več fotgrafov in fotoreporterjev iz različnih medijskih hiš, je Sarkič dal županji Črne Romani Lesjak že med ogledom nogometne tekme v Münchnu, pobudi pa so se pridružile tudi nekatere druge organizacije, med drugim tudi Olimpijski komite Slovenije.