porenta01 Svet24.si

Še o traktorju 82-letnega gospoda Frančiška ...

strelec Dobra karma

Na nebu 22.11. ob 14.59 zavlada Strelec - brutalno...

nazare, valovi Svet24.si

VIDEO: Tako se spuščajo po orjaških valovih

porenta01 Svet24.si

Še o traktorju 82-letnega gospoda Frančiška ...

tanja balabanić Dobra karma

Tanja iz Kmetije: »Samo da bi me oče kdaj objel ...

indira Njena.si

Indira Ekić ni več blondinka

tom zupan Njena.si

Tako privlačen je postal Tom iz Kmetije

Slovenija

Norišnica v Kopru: Dekle zadeto za volanom, na pokrovu avtomobila pa besen moški

Deli na:
Norišnica v Kopru: Dekle zadeto za volanom, na pokrovu avtomobila pa besen moški

Policija - Foto: Sašo Švigelj

Koprski policisti so dopoldne dobili obvestilo, da po Kopru vozi avto z moškim na njegovem pokrovu. Izkazalo se je, da je moški po sporu s 26-letno voznico tekel za vozilom, se vrgel na pokrov in se tako peljal do konca ulice. Poleg moškega iz Ankarana je kazen doletela tudi voznico iz Kopra, saj se je izkazalo, da je vozila pod vplivom mamil.

Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je najprej prišlo do spora med moškim in žensko, so sporočili s Policijske uprave Koper. Fant je po njihovih navedbah zmerjal, kričal in brcal v njen avto, ženska se je zatem odpeljala s sopotnikom proti zaporu, obrnila in vozila nazaj po Ljubljanski cesti. Moški je tekel za vozilom, se vrgel na pokrov in se tako peljal do konca ulice, ko je ustavila. Nato je prisedel na zadnji sedež vozila, kjer je bil tudi tedaj, ko so jih ustavili policisti.

Voznici iz Kopra so policisti odredili preizkus alkoholiziranosti, ki pa je negativen. Pozitiven pa je bil postopek za prepoznavo znakov oz. simptomov vožnje pod vplivom mamil. Policisti so ji odredili strokovni pregled, ki ga je odklonila, zaradi česar so ji odvzeli vozniško dovoljenje, sledi ji tudi obdolžilni predlog, so zapisali na PU Koper.

Med postopkom pa je moški iz Ankarana, ki je skočil na vozilo, policistom izročil tudi dve tableti zdravila lorezapam, za katero ni imel recepta, in ga je policist zasegel. Zaradi tega ga čaka globa, poleg tega pa še plačilni nalog za kršitev javnega reda in miru.

loading...
Loading...