Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Norišnica v Kopru: Dekle zadeto za volanom, na pokrovu avtomobila pa besen moški

Deli na:
Norišnica v Kopru: Dekle zadeto za volanom, na pokrovu avtomobila pa besen moški

Policija - Foto: Sašo Švigelj

Koprski policisti so dopoldne dobili obvestilo, da po Kopru vozi avto z moškim na njegovem pokrovu. Izkazalo se je, da je moški po sporu s 26-letno voznico tekel za vozilom, se vrgel na pokrov in se tako peljal do konca ulice. Poleg moškega iz Ankarana je kazen doletela tudi voznico iz Kopra, saj se je izkazalo, da je vozila pod vplivom mamil.

Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je najprej prišlo do spora med moškim in žensko, so sporočili s Policijske uprave Koper. Fant je po njihovih navedbah zmerjal, kričal in brcal v njen avto, ženska se je zatem odpeljala s sopotnikom proti zaporu, obrnila in vozila nazaj po Ljubljanski cesti. Moški je tekel za vozilom, se vrgel na pokrov in se tako peljal do konca ulice, ko je ustavila. Nato je prisedel na zadnji sedež vozila, kjer je bil tudi tedaj, ko so jih ustavili policisti.

Voznici iz Kopra so policisti odredili preizkus alkoholiziranosti, ki pa je negativen. Pozitiven pa je bil postopek za prepoznavo znakov oz. simptomov vožnje pod vplivom mamil. Policisti so ji odredili strokovni pregled, ki ga je odklonila, zaradi česar so ji odvzeli vozniško dovoljenje, sledi ji tudi obdolžilni predlog, so zapisali na PU Koper.

Med postopkom pa je moški iz Ankarana, ki je skočil na vozilo, policistom izročil tudi dve tableti zdravila lorezapam, za katero ni imel recepta, in ga je policist zasegel. Zaradi tega ga čaka globa, poleg tega pa še plačilni nalog za kršitev javnega reda in miru.