Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Grozljivka v Radečah: ko je mama plačevala gorivo, ji je moški ukradel avto in pobegnil z njenim sinom

Deli na:
Grozljivka v Radečah: ko je mama plačevala gorivo, ji je moški ukradel avto in pobegnil z njenim sinom

Fotografija je simbolična. - Foto: Bobo

Medtem ko je ženska na bencinskem servisu v Radečah plačevala gorivo, se je v njeno vozilo, v katerem sta na zadnjih sedežih sedela dva otroka, usedel moški in začel brskati po torbici voznice. Ko ga je ta zalotila, se je skupaj z njenim sinom odpeljal z vozilom. A so ga policisti v Rimskih Toplicah ustavili in mu odvzeli prostost.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Celje, se je 31-letna občanka v četrtek z osebnim vozilom pripeljala na bencinski servis v Radečah. Medtem ko je vstopila v prostore servisa, se je za volan njenega vozila, v katerem sta zadaj sedela dva otroka, usedel moški in začel brskati po oškodovankini torbici. Vozničina hčerka je pobegnila iz vozila in stekla v prostore servisa. Mlajši bratec je ostal v vozilu.

Ko je ženska pritekla do vozila in se postavila predenj, da bi roparju preprečila vožnjo, je ta spravil vozilo v pogon in se z otrokom, ki je bil pripet v otroškem sedežu, odpeljal proti Zidanemu Mostu. S sprednjim delom vozila je trčil v lastnico vozila, ki mu je skušala preprečiti vožnjo, nato pa jo je nekaj časa, ko se je oklepala vozila, še vlekel za seboj.

V Rimskih Toplicah so ga policisti ustavili in mu odvzeli prostost. Med vožnjo je povzročil še prometno nesrečo, v kateri na srečo ni bil nihče poškodovan.

Policisti bodo 53-letnega moškega, ki je doma z območja Zidanega Mosta, kazensko ovadili zaradi sumov storitve več kaznivih dejanj, in sicer roparske tatvine, povzročitve lažje telesne poškodbe in odvzema mladoletne osebe, so še sporočili z uprave.