elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

DOG2344990416298238339 Necenzurirano

Skrajnež je skrajnež, pa če prisega na križ ...

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

matjaz kek mm Ekipa24.si

Razmišljanje slovenskega selektorja, ki se bo ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

slovenski navijaci Ekipa24.si

Takšno navijaško vzdušje so v soboto v ...

Slovenija

Vinko Vasle spet provocira in žali Niko Kovač, ki ga je enkrat že tožila

Deli na:
Vinko Vasle spet provocira in žali Niko Kovač, ki ga je enkrat že tožila

Nika KOvač - Foto: M24.si

Na direktorico Inštituta 8. marec Niko Kovač se je ob vložitvi podpisov za brezplačna osnovnošolska kosila vsul plaz napadov z desne, ki jih je še spodbudil njen intervju na POP TV, v katerem je spregovorila tudi o tem, kako ji nikakor ne uspe narediti izpita za avto.

Kovačeva se je na napade odzvala z zapisom na facebooku. Pravi, da jo zabavajo in da se ji zdi o šibkostih »pomembno govoriti« in se »občasno smejati svoji nesposobnosti«.

A za premnoge na desni, ki jim gre Kovačeva v nos, so njene težave z vozniškim izpitom dokaz njene vsestranske nesposobnosti, njeno priznanje, da se za volanom ne znajde, naj bi kazalo na njene frustracije, ki naj bi jih kompenzirala s hudobijo nagajanja desnici.Pa še bolj nizkotnih pripomb je bila deležna, denimo , da ima »obraz mongoloidnega človeka« in »slaboumno faco«.

Oglasil se je tudi njen »prijatelj« Vinko Vasle, ki si je s tviti o Kovačevi že nakopal njeno tožbo zaradi razžalitve. Zdaj je tvitnil: »Potem so pa rekli, da je samo Šarec glup ko kurac. *o šoferskem menstrualke N. Kovač 8. marec«.

Mimogrede, Vinko Vasle je sam potreboval globoko v peto desetletje življenja, da je naredil vozniški izpit, tisti, ki so ga v 90. letih poznali, pa se še dobro spominjajo prask in vdolbin na pločevini njegovega rdečega fiata.