Revija Reporter
Slovenija

Neverjetna nečimrnost naskakovalca SLS: Peter Gregorčič za frizerja v ZDA odštel 52,80 dolarjev, vse to pa objavil na facebooku

Igor Kršinar
1 2.520

25. sep. 2024 16:17 Osveženo: 17:22 / 25. 9. 2024

Deli na:

Pri frizerju v ZDA

Peter Gregorčič

Nekdanji nosilec evropske liste SLS Peter Gregorčič je tik pred sejo izvršilnega odbora stranke, na kateri je sodeloval po video povezavi iz ZDA, obiskal frizerja in zanj odštel 52,80 ameriških dolarjev (47,14 evra), vse skupaj pa objavil na facebooku.

Tako je v soboto objavil video, kako po mestu Champaign v zvezni državi Illinois išče frizerja, ki ga je nato po googlu našel kar na poti v svojo službo: »Podobno kot v Sloveniji se moraš naročiti na frizerja.« Prosti termin je dobil šele v torek.

Takrat je sledil njegov novi zapis: »Pa sem le dočakal tega frizerja. Cena pa ameriška.« Sledijo fotografije njegovega friziranja in na koncu račun: 44 dolarjev za storitve in 8,80 dolarjev napitnine.

Za tem je po video povezavi sodeloval na seji izvršnega odbora SLS in se ponujal za predsednika stranke. Ker nima ustrezne podpore, predvsem zaradi žaljivih napadov na vodstvo stranke, zdaj razmišlja o ustanovitvi svoje stranke. Zato se skuša politično promovirati s posnemanjem bivšega predsednika Boruta Pahorja, a je za razliko od njega aroganten in neprijazen.

Politično prepotentni Peter Gregorčič iz ZDA spet pametuje izvršilnemu odboru SLS | Revija Reporter

SLS je sicer na evropskih volitvah z Gregorčičem na čelu liste dosegla 7,21 odstotka glasov, a je ostala pred vrati Evropskega parlamenta. Od tega je kar dve tretjini volivcev stranke obkrožilo Gregorčiča, zato bi ga nekateri radi videli na njenem čelu. Po drugi strani pa velja za izpostavo Janeza Janše (bil je predsednik programskega sveta RTVS v času zadnje Janševe vlade), zato ga večina v SLS zavrača.