pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Na Adriinem letalu med letom umrl potnik

Deli na:

Letalo Adrie Airways, ki je v sredo letelo iz Koebenhavna proti Ljubljani, je zaradi zdravstvenih težav potnika pristalo na dunajskem letališču. Kljub takojšnji pomoči reševalne ekipe je potnik umrl. Ostali potniki pa so zvečer nadaljevali let proti brniškemu letališču.

Potniku, ki je imel zdravstvene težave, so prvo pomoč nudili že člani posadke in zdravnik, ki je bil na letalu. Ker se je njegovo zdravstveno stanje slabšalo, pa se je kapitan letala odločil, da pristane na najbližjem letališču. Takoj po pristanku na Dunaju je v letalo prišla reševalna ekipa, a potniku ni mogla več pomagati, so danes sporočili iz Adrie, kjer so zadnjo smrt potnika zabeležili leta 1988, tragični dogodek pa obžalujejo.

Potnike letala Canadair Regional Jet CRJ200 so na Dunaju izkrcali, posadka letala pa je s predstavniki avstrijskih oblasti opravila predpisane postopke in procedure. Potniki so potovanje proti Ljubljani nadaljevali ob 19.35, letalo pa je v Ljubljani pristalo ob 20.30.

Kot poročajo nekateri mediji, je letalo z letališča v Koebenhavnu vzletelo z večurno zamudo. Vzrok smrti potnika, ki naj bi za slabo počutje sprva krivil stres, pa zaenkrat še ni znan.