Revija Reporter
Slovenija

Vse daljši spisek žrtev nevarnega psihopata Sebastiena Abramova

Biserka Karneža
6 352

4. avg. 2019 19:59 Osveženo: 7:40 / 06. 8. 2019

Deli na:

Sebastien Abramov z Julijo Adlešič.

Arhiv družine Adlešič

Pisma priprtega Sebastiena Abramova (prej Sebastiana Colariča) še vedno prihajajo v pripor, kjer je njegovo dekle Julija; na Abramovo spodbudo si je odrezala lastno roko. Tako se lahko nadaljuje manipulacija z njo, o čemer sta prepričanja njena starša. Julija ju noče sprejeti v priporu in še naprej zavrača tudi psihiatrično pomoč.

»Kako je mogoče, da se kar nenadoma spremeniš,« se sprašuje Julijina prizadeta mama Monika Adlešič. Za Reporter je povedala, da sta imela z možem kot starša z njo poprej, preden je spoznala Abramova, lep odnos.


Razkrivamo, kje in s kom je Julija živela zadnje leto, preden se je odločila, da si bo na spodbudo Sebastiena Abramova odrezala roko ter kaj je bila glavna tema njenega zadnjega odkritega pogovora z mamo Moniko Adlešič.

Z zavarovalniškim denarjem naj bi Julija Sebastiena rešila pred mafijo, da ga ne likvidira.

Izvedeli smo, kako se je Sebastien Abramov obnašal do leta 2015 ubite Sare Veber in kaj vse je uporabljal za potešitev lastne narcisoidnosti.

Kdo je zaprt pod ključem na Velikem Osolniku in kako nas je sprejel Abramov oče Gorazd Colarič. S čim vse se ukvarja Abramova mama Tinkara Huskić?

VEČ V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24