sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Logično! Levičarska žrtev brani migrantskega posiljevalca

Deli na:
Logično! Levičarska žrtev brani migrantskega posiljevalca

Foto: Arhiv Reporterja

Karsten Nordal Hauken je Norvežan - Je član Socialistične leve stranke (SV) - In zelo odprt in »odprt« - Odprt za begunce in »odprt« za analno posilstvo - Nordala Haukena je namreč na njegovem domu brutalno posilil prosilec za azil iz Somalije - Ko pa je feminist in antirasist, kot se je označil, izvedel, da bodo ubogega Somalijca deportirali, se je raznežil - »Počutim se krivega,« je dejal za medijsko hišo NRK.

Pota Gospodova so včasih resnično čudna. Še zlasti v Skandinaviji, ki velja za migrante zelo odprto. Očitno tudi za posilstva, ki so na severu Evrope postala kar epidemija, med kršitelji pa prevladujejo prav migranti. Ena od žrtev je bil tudi Karsten Nordal Hauken. Sodišče je Somalijca obsodilo na štiri leta in pol zapora, ko pa je Norvežan zvedel, da bodo prosilca za azil po prestani kazni izgnali, ga je začel preganjati občutek krivde, saj bo posiljevalca v Afriki čakalo težko življenje. Če se je po posilstvu Nordal Hauken začel zatekati k alkoholu in drogam, zdaj govori drugače. Da je bil posiljen, je dokaz, da ubogi »begunci« potrebujejo pomoč norveške vlade bolj kot kadarkoli prej, je dejal za NRK.

»V njegovi kulturi je spolna zloraba znak moči, ne poželenja,« je branil svojega posiljevalca, ki ga je navrtal v analno odprtino in dodal: »Ne čutim jeze do njega, ker nanj gledam kot produkt nepravičnega sveta, kot produkt okolja, kjer je vojna.« Kot je raznežen povedal, je po posilstvu bil sicer »razvalina«, a sedaj se počuti krivega, ker bo Somalijec poslan iz države.

Odzivi so bili predvsem na družbenih omrežjih. Levičarji so seveda omedlevali od dobrote strankarskega kolega, ki se je nenadoma še bolj »odprl«, trezno razmišljujoči ljudje pa so se spraševali, ali se zaveda, da migrant lahko posili še koga, če ostane na Norveškem po odsluženi kazni. Odpuščati je sicer zelo krščansko, toda migranti ne pokažejo kančka obžalovanja za svoje zločine. In tisti, ki stori tako nagnusno kaznivo dejanje, ne more ostati v družbi. Naj mu žrtev oprosti ali pa ne.