Alec Baldwin Svet24.si

Hollywoodski strokovnjaki: Alec Baldwin ni ...

osumljeni, umor družine đokić, goran džonić Svet24.si

Balistiki potrdili, da gre za morilsko orožje, v ...

katrinas (6) Svet24.si

Ženska trojnost kot izjemen energijski potencial

poroka dimnik frantar-xx Reporter.si

Kako je "suhceni in nebogljeni" Igor Zabret ...

metka-paragi Necenzurirano

"Vlada želi le stroko, ki se ji uklanja" ...

Tatjana Mihelj, Maja Wagner Odkrito.si

Tatjana Mihelj presrečna, da ji ob strani stoji ...

dragic doncic Ekipa24.si

Hahaha, pravi NOREC! Dragić je pred tekmo želel ...

Slovenija

Ljubljanski mestni svetnik Stariha se je nizkotno spravil na Tino Maze: »Janšistka naj odj**e«

Deli na:
Ljubljanski mestni svetnik Stariha se je nizkotno spravil na Tino Maze: »Janšistka naj odj**e«

Tina Maze se je cepila proti covidu-19 - Foto: UKC Ljubljana

V uradni predstavitvi je Janez Stariha, svetnik Liste kolesarjev in pešcev (LKP) v Mestni občini Ljubljana, predstavljen kot nekakšen uglajen gospod, ki naj bi bil izbran celo za nekakšnega kolesarskega župana. Daleč od resnice, kajti iz dneva v dan javno s primitivnimi besedami napada in žali vse, ki ne sodijo v izbrani krog kolesarjev, borcev in militantnih ekstremistov kot je on sam. Zdaj se je brez zadržkov grobo lotil še svetovno znane smučarke vseh časov Tine Maze.

Samo zato, ker je UKC Ljubljana na twiterju objavil fotografijo Mazetove po cepljenju, je Starina v odgovoru na tvit zapisal "Janšistka. Odjebe naj nazaj v IT."

V njegovem skrajno primitivnem besednem repertoarju so še besede "kuzla" in "klerofašistke", namenjene ženskam, zato preseneča, da Inštitut 8. marec pod vodstvom Nike Kovač, kjer naj bi se aktivno zavzemali za preprečevanje tako besednega, fizičnega in psihičnega nasilja nad ženskami, doslej niso niti enkrat opozorili na Starihovo nizkotnost. To je z besedami "Spravo si zatlači v svojo vagino," izkazal tudi predsedniku republike Borutu Pahorju in to samo zato, ker je slednji ob 30. obletnici prve spravne slovesnosti v Kočevskem Rogu opozoril, da se začne trpljenje, če se konča sprava.

Nekako bi še razumeli, da tako skrajno poniglavi svetnik predseduje borčevski organizaciji v Savskem naselju, toda kako je vendar mogoče, da lahko celo predseduje Svetu za preventivo in vzgojo v cestnem prometu MOL? Kdor se mu želi izogniti, naj ne obiskuje Knjižnice partizanske in borčevske literature v Ljubljani, velja še opozorilo, da lahko nanj naletite v samopopravljalnici koles BikeKitchen, kjer menda občasno opravlja prostovoljno delo.

Loading...