evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

bencin Svet24.si

Če vlada ne bo posegla s trošarinami, bo bencin ...

bali Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Ljubezen nam je vsem v pogubo: žene, ljubice ter najbolj odmevne spolne afere slovenskih politikov

Deli na:
Ljubezen nam je vsem v pogubo: žene, ljubice ter najbolj odmevne spolne afere slovenskih politikov

Zvezdniška para slovenske politike: Urška Bačovnik Janša in Janez Janša ter Tina Gaber in Robert Golob. - Foto: Primož Lavre, Bobo

Predsednik vlade Robert Golob ni ne prvi ne zadnji visoki državni funkcionar, ki ga je ljubezen nepričakovano presenetila in zamajala njegove prioritetne naloge. Usodna srečanja se dogajajo tako politikom leve provenience kot tudi desne, čeprav se prvi bolj trudijo, da bi napolnili medije s svojimi ljubezenskimi zapleti. Zadnja velika ljubezen, ki je bila okronana s poroko, spremljala jo je vsa Slovenija, je zveza Janeza Janše in Urške Bačovnik.

V tiskani izdaji pišemo zakaj razmerje Janeza Janše in Urške Bačovnik že več kot 15 let zaposluje domišljijo Slovencev in slovenskih medijev.

Zakaj večina slovenskih medijev brez zadržkov povzema ljubezenske zgodbe iz tujine, ko pa gre za slovenske politike, znamo pri tem novinarji moralizirati in postavljati neke imaginarne meje.

Spomnimo, da je nekdanji premier Miro Cerar svoj mandat začel s partnerko Vesno Arnšek, končal pa ga je z novo spremljevalko Mojco Stropnik.

Robert Golob je uradno še vedno poročen, a pred mesecem in pol se je odločil svoje razmerje s Tino Gaber narediti javno.

Z Barbaro Miklič Türk poročeni Danilo Türk naj bi imel v času predsednikovanja afero s pravnico in svojo asistentko na ljubljanski pravni fakulteti Vasilko Sancin.

Milan Cvikl in Jerca Legan sta bila več kot desetletje eden najvidnejših parov slovenske elite, lani pa je počilo, in ločitev je zaznamovana celo z obtožbami nasilja v zakonu.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24